Egyéb tanfolyamok

Aktív szellemgyógyászat I-II. tanfolyam és beavatás
Aktív szellemgyógyászat I-II. tanfolyam és beavatás
2019.03.16

Diagnózis felállítása, gyógyítás speciális energiákkal, színekkel, kristályokkal szellemi segítő támogatásával...

Az Aktív szellemgyógyászat I. és II. diagnosztikai és energiaátviteli technikáinak alkalmazásával hatékony kezelésre, távdiagnózis felállítására és távkezelésre van lehetőség. A képzésről a résztvevők oklevelet kapnak.

Az “aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszer az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. Akut, konkrét problémák esetén célzott támogatást nyújt a gyógyulást elősegítve.
Az aktív szellemgyógyászat egy célzott, konkrét probléma, fizikai tünet kezelésére szolgál a szellemtest segítségével, illetve lehetővé teszi a probléma feltárását és célzott kezelését.

A tanfolyam során megismerkedsz az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon tisztázzuk az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseit, fogalmakat a csakrák, kundalini erő vagy a harmadik szem témájában. Gyakorlás során elsajátítod az aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhetsz.
Megismered az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulod, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítja a távkezelés módszereit. Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül melléd, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál, és aki ezután mindig melletted marad, hogy támogassa és utat mutasson neki elősegítve fejlődésedet. Ha szeretnéd, megosztom Veled, milyen segítőt látok melletted.

Díja összesen: 29.500,- Ft, mely tartalmazza a jegyzet és az Aktív szellemgyógyászat I., valamint II. nemzetközi oklevél díját is.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.