Egyéb tanfolyamok

Angyalkommunikáció és gyógyító angyalrituálé tanfolyam
Angyalkommunikáció és gyógyító angyalrituálé tanfolyam
2018.10.14

Az ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod az angyalkommunikációt és angyalterápiát, megtanulod, hogyan veheted fel a kapcsolatot az angyalokkal,sőt, képes leszel anyagi energiákat inkorporálni és angyalpecsétet készíteni.

A tanfolyamon megtanulsz gyógyító angyalrituálét csinálni, illetve angyalpecsétet készíteni, amik sokat segítenek, bármilyen helyzetben.

Miben tudnak segíteni nekünk az angyalok: többek között a saját életutunk megtalálásában, céljaink elérésében, gyógyulásban, gyógyításban, egészségesebb és teljesebb élet elérésében.

Megismerkedsz az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.

A tanfolyam ára: 13.900 Ft, mely magában foglalja a német nyelvű nemzetközi tanúsítványt.

A részvételnek előfeltétele nincs, de részvételi szándékodat, kérlek jelezd felém ITT AZ OLDALON, reiki@reikireka.hu email címen, Messengeren vagy a 30 914 6764 számon.

Szeretettel várlak
Jelentkezés
Sajnos erről a tanfolyamról lemaradtál, nézd meg milyen hasonló tanfolyam indul
Szellemi gerincállítás és alkímia képzés lemúriai beavatással - 2019.03.23
120.000 HUF
CsakraKurzus - Szakrális csakra blokkoldással - 2019.03.24
10.000 HUF
Csoportos blokkoldás - ÉnKép Oldása - 2019.03.24
6.000 HUF

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.