Egyéb tanfolyamok

Angyalkommunikáció tanfolyam
Angyalkommunikáció tanfolyam
2017.02.10

Kik az angyalok, hogyan működnek az angyali energiák, honnan származik a lelkünk, mit tudhatunk Jézus és az esszénusok életéről?
Hogyan tudjuk felvenni az angyalokkal a kapcsolatot és hogyan tudjuk a segítségüket kérni?
Miben tudnak segíteni nekünk az angyalok: többek között a saját életutunk megtalálásában, céljaink elérésében, gyógyulásban, gyógyításban, egészségesebb és teljesebb élet elérésében.

Megismerkedsz az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.
Az ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal,sőt, képes leszel anyagli energiákat inkorporálni és angyalpecsétet készíteni.

Helyszín: Ildi Szeretet Iskolája 1165, Budapest Corvin utca 4.

Jelentkezés
Sajnos erről a tanfolyamról lemaradtál, nézd meg milyen hasonló tanfolyam indul
Szellemi gerincállítás és alkímia képzés lemúriai beavatással - 2019.03.23
120.000 HUF
CsakraKurzus - Szakrális csakra blokkoldással - 2019.03.24
10.000 HUF
Csoportos blokkoldás - ÉnKép Oldása - 2019.03.24
6.000 HUF

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.