Atlantiszi beavatás

Atlantisz Arolo I-II. tanfolyam és beavatás
Atlantisz Arolo I-II. tanfolyam és beavatás
2019.07.27
Az összes ismert gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése és emiatt a testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll. Az AROLO egy energetikai diagnosztikai és kezelési rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Nagy előnye gyors hatásmechanizmusa.
A résztvevők megismerkednek az AROLO munkamódszerével és annak különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A kódszimbólumok segítségével hozzáférnek a "páciens" különböző energetikai szintjeihez, és választ kapnak arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint(ek) csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által átélik a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.
Tanfolyami díj
Arolo I+II..: 38.500,- Ft, mely tartalmazza a Reiki Association International által kiadott NEMZETKÖZI AROLO I. és II. OKLEVELEKET, a tanfolyami KÉZIKÖNYVET és DVD-t.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.