Hellinger Családállítás archetípusokkal Célprogramozás és blokkoldás

Hellinger Családállítás archetípusokkal Célprogramozás és blokkoldás

Családállítás

archetípusokkal

vagyis tudatalatti programokkal és ősi mintákkal...

Hozd el egy célodat vagy problémádat, családállításhoz hasonlóan a morfogenetikus mezőben megjelenítjük azt, ami segíti és ami akadályozza, kioldjuk a gátakat és a tudatalatti programokat, azaz archetípusokat, elengedjük a blokkokat és kitisztítjuk az energiákat, hogy megvalósuljon, amit szeretnél.

Mit hozhatsz témának?


Bármit... PÁRKAPCSOLAT, BOLDOGSÁG, MUNKA, VÁLLALKOZÁS, ÖNROMBOLÁS, BETEGSÉG, FÉLELMEK, ÉLETÚT, GYERMEKED...


Nagyszerű társaságban, támogató légkörben, különleges energiák között, az ÉLETFA és a DUÁL-TÉR energiáját és támogatását élvezve.

Miért úgy működik, mint egy családállítás?


A családállítás eredendően a morfogenetikus mezőben dolgozik, ahogy Bert Hellinger, a családállítás atyja elnevezte. A morfogenetikus mező, de hívhatjuk belső térnek, szent térnek vagy szakrális térnek is, tartalmazza családrendszerünk lenyomatát, családi mintáinkat, ezért a családrendszerben történt traumákat, romboló mintákat ebben a térben ki tudjuk oldani.
Ezeken a havi rendszerességgel szervezett programokon mi is a ebben a mezőben dolgozunk és az apavető mintákat oldjuk, mégpedig úgy, hogy állításokat végzünk.

Miért nem teljesen családállítás vagy miben más?

Terapeutaként régóta dolgozom a morfogenetikus mezőben több módszerrel, mint metamorf masszázs, Dzsuna orosz kontakt nélküli masszázs, állítások a Belső tér technikával, Munay-Ki inka beavatás, mély tudatalatti terápia, Múlt átírása technika stb. Az évek során meggyőződésemmé vált, hogy ez a mező rendkívül fontos mintákat és lenyomatokat tartalmaz, ezek oldása pedig esszenciális jelentőségű. A hellingeri elvek nagyszerűen működnek, mivel Hellinger felismerte ennek a mezőnek a törvényszerűségeit és neki köszönhetően a családállítás vagy Hellinger-állítás által a világban sokkal jobban elterjedt a morfogenetikus mező és az állítás jelentősége, mint bármikor előtte. Az állítás erejét az adja, hogy nem csak látod, hallod, hanem átéled, így mélyen tudatosítod és kioldod a felszínre hozott negatív programokat, blokkokat.
Mi ugyanúgy a szakrális tér vagy morfogenetikus mező törvényszerűségei szerint dolgozunk, amiket a Tudatos Teremtés Kurzuson is tanítok és hangsúlyozok.
A terápiák során azonban az is meggyőződésemmé vált, hogy csak a lehető legkevesebb traumát szabad mindezek közben átélned vagy újraélned, különben a látottak bűntudatot, összezavarodottságot, áldozatprogramot és fájdalmat tudnak okozni. Egy-egy adott minta pedig nem személyekhez kötődik, ezért a mintát kell oldani, ráadásul ha túl sokat látsz az elődeid életéből, az sok negatív érzést felszínre hoz, pedig semmi jogunk elítélni őket (ami gyakran óhatatlanul is bekövetkezik) és bizonyos dolgokba sincs jogunk belenézni, ahogy mi sem szeretnénk, hogy utódaink majd a mi hibáinkat vizsgálgassák.
Mindezeken felül azt ismertem fel, hogy a morfogenetikus mező vagy szakrális tér nem csak a családrendszerünket tartalmazza, hanem minden fontos mintánkat, azaz ELŐZŐ ÉLETEINKET, PÁRHUZAMOS ÉLETEINKET, ALAPVETŐ ARCHETÍPUSAINKAT, ŐSI MINTÁKAT, TUDATALATTI PROGRAMOKAT, BLOKKOKAT, CÉLJAINKAT. Ami megjelent vagy megjelenhet az életünkben, az jelen van a belső terünkben. TEREMTENI IS INNEN TUDUNK, ezért hozhatsz célokat, terveket, megnézzük, mi gátol abban, hogy elérd, kioldjuk és összehangolunk a vágyaddal, az életutaddal, a sorsoddal.

Alapvetően ezért nem a családrendszeredet állítjuk fel, mint a hagyományos Hellinger-féle családállítás során, hanem a személyiségrészeidet, tudatalatti programokat, blokkokat, mint önbüntetés, áldozatprogram, bűntudat, önvád stb., mert ezekhez Neked van közöd, a többiek csak "a nyomógombjaidat nyomkodják".
Nem szembesülsz feltétlenül nehéz családi traumákkal, hanem a programjaidat oldjuk, az eredménye pedig megkönnyebbülés, felszabadulás, tiszta energiák.
Hogyan tudnánk felülírni azt, ami már megtörtént?
Energetikailag, asztrális síkon... vagyis élmény szinten írjuk felül a történteket, hogy teljesebb és egész-ségesebb, ezáltal boldogabb életet tudjunk élni. Kioldjuk a születés körüli blokkokat és traumákat, ezáltal felszabadítjuk önMAGunkat.

Mitől működik?
Hallottál már olyasmit, hogy: "Ne ostorozd magadat!", "Szeresd magadat!", "Ne legyél már mindig áldozat!"... és sorolhatnám? Mi jut ilyenkor eszedbe? "De jó ötlet, még sose jutott eszembe..." Bár ilyen egyszerű lenne, de ezt nem tudod fejben eldönteni. A tudatalatti sokkal erősebb.

Mi az az archetípus?
Az archetípus tudatalatti viselkedési minta vagy ahogy az inkák nevezték, ősi minta. Eszerint működsz, tetszik vagy sem. Legalábbis nagy mértékben befolyásol. Ezt agyban nem tudod megoldani, a program ereje elvisz.

Annak a személynek azonban, aki a képviselőd az állítás során "nem fáj" a Te tudatalatti programod, ezért könnyebben elengedi, nem azonosul vele. Abban az energetikai mezőben ugyanakkor, amit ott létrehozunk, a Te képviselődként, a Te nevedben ezt ő megteheti és gyakran azonnal érezheted ennek hatását, felszabadultságot, megkönnyebbülést, tisztulást. Milyen térben zajlanak az állítások?
Az állítások előtt meditációval hangolódunk rá az energiákra, miközben létrehozzuk a morfogenetikus mezőt, aktiváljuk az ÉLETFA energiáját, valamint a DUÁL-TERET, aminek a különlegessége, hogy az abban történő oldások minden térben, minden dimenzióban és minden síkon megtörténnek - dimenziókapuként is értelmezhető.
Az állítások és oldások így egy közös energiatérben, szeretetteljes, támogató közegben történnek, mindenki állítása hat Rád, old Téged, ahogy a Te állításod is old másokat.
Itt végre "meztelen" lehetsz, ahogy mindenki más is az lesz. Nem kell "viselkedned", önMAGodat adhatod, hiszen itt mást nem is tudsz és ez végtelenül felemelő. Nem a családrendszert állítjuk fel elsősorban (természetesen, amit/akit szükséges, azt megjelenítjük itt is), hanem a viselkedési mintáidat, amik másoknak is vannak, így nincs mit szégyellned.

Ezek az állítások inkább erősítik bennünk az elfogadást, az empátiát és - ahogy a szanszkrit nyelven Keleten mondják - a "karuna" érzését, azaz a másokon való segíteni vágyást, anélkül, hogy elítélnénk, bírálnánk és sajnálnánk, mert ez mind negatív energia.

Csodálatos érzés megérteni önMAGunkat, egymást és segíteni, támogatni egymást a céljaink elérésében, a kiteljesedésben és a tisztulásban.

A program díja: 12.000 Ft.

Jelentkezés emailben, Messengeren és a 30 914 6764 telefonszámon.

Szeretettel várlak!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.