Egyéb tanfolyamok

Kristálygyógyászat és -programozás II. képzés és beavatás
Kristálygyógyászat és -programozás II. képzés és beavatás
2019.03.10

A Kristálygyógyászat képzés a mindennapjaidban, valamint terapeutaként hatékonyan használható tudást és a terápiák hatékonyságát növelő beavatást kapsz.
A különleges beavatás összehangol a Kristálykoponyák tudásával és erejével és ráhangol az energiapiramisok rezgésére, hogy képessé válj magasabb rezgésű és szintű programok készítésére, illezve még magasabb szinten működjön az intuíciód a kristálygyógyászat során.

Hogyan fejlesztjük tovább az l. szint tudását:
- dolgozunk Kristálykoponyákkal és Energiapiramisokkal
- megtanulod a kristály nélküli kristálygyógyászatot, hogy a kristályok rezgését távolról is tudd aktiválni
- megtanulod kristályok rezgését beépíteni az energiatestbe
- megtanulsz egy rendkívül hatékony programozást -a kínai medicina alapján- amivel nagyon eredményes gyógyulást és terápiás oldást tudsz elérni (szervrendszerekre, funkciórendszerekre programozunk)
- megtanulsz különböző témájú programcsomagokat készíteni és ásványokba zárni, mint párkapcsolat, munka, pénzügyek, tanulás, autóvezetés, utazás, harmónia stb.

A képzés során PROGRAMOZOTT KRISTÁLYOKAT KAPSZ, MELYEK VELED LESZNEK BEAVATVA és amelyeket a gyógyításhoz használhatsz, valamint a programozáshoz is kapsz kristályt, de ha van kedved, hozz magaddal kristályokat :)

A képzés díja: 26.000 Ft.
Feltétele: Kristály l. képzés és beavatás
A képzés elvégéséről a résztvevők oklevelet kapnak, a tanfolyamon pedig kézikönyvet adok és a nap beavatással zárul.

Jelentkezés Messengeren, a reikireka.hu honlapon keresztül, a reiki@reikireka.hu emailcímen vagy a 30 9146764 telefonszámon lehetséges.

További információk hamarosan a reikireka.hu honlapon.

Jelentkezés Messengeren, a reikireka.hu honlapon keresztül, a reiki@reikireka.hu emailcímen vagy a 30 9146764 telefonszámon lehetséges.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.