Mágia Mester Képzés

Mágia Mester Képzés

MÁGIAOLDÁS ÉS ALKÍMIA KÉPZÉS ÉS BEAVATÁS, avagy gyógyítás a Teremtő Kódokkal és a fekete mágia kioldása
Egy kedves és általam nagyon sokra tartott barátnőmmel, kolleganőmmel - Kirvai Krisztina, Sirahysa-E'hlyonnal - sok-sok munka, tapasztalás, tanulás, fejlődés, szenvedés és kitartás eredményeképpen megszületett egy új képzés és beavatás, amelyben értelmet nyernek a tanult és lehozott tudások és az eddigi tapasztalatok.

Az új tudás hátterében az áll, hogy sajnos mindketten túl sokat találkoztunk a fekete mágia sok fajtájával, romboló tudatalatti programokkal, daganatos, rákos, illetve idegrendszeri betegségekkel, valamint szinte lehetetlen feladatokkal a terapeuta munkánk során, illetve a magánéletben is. Gyakran az ismert módszerek nem hoztak kielégítő eredményt, ezért tovább dolgoztunk külön-külön és együtt is azon, hogyan lehet ezen változtatni, hiszen mindenre van, kell, hogy legyen megoldás és ha ennyit találkozunk ezekkel a helyzetekkel, feladatunk van vele.

Kértünk még erőt és kértük a tudást. És megkaptuk :) Ehhez a beavatáshoz a legmagasabb tudatsíkjainkat kellett aktiválni és ezekkel dolgozunk, mert óriási energiákat kell megmozgatnunk és kellett már, hiszen sok tisztításon és beavatáson kellett nekünk is átmenni ahhoz, hogy ezt tovább adhassuk Nektek. Innen a Sirahysa-E'hlyon és az Anish'aam nevek.

Arra jutottunk, hogy amikor a fény manifesztálódik, anyagra és anti-anyagra bomlik szét, az anti-anyagra pedig sajnálatos módon hatástöbbszöröződés jellemző. Azaz generálja saját magát, mint a rákos sejteknél a sejtburjánzás. Ha az anti-anyag vagy fekete anyag, de hívhatjuk sötét anyagnak is, bizonyos szint, mérték fölé emelkedik a testedben, fogékony leszel a fekete mágiára, betegségekre, főleg daganatos, rákos betegségekre, autoimmun betegségekre, rosszindulatra, átokra, szóval, minden rosszra. És van, hogy semmilyen védelem nem elég. Észrevetted, hogy ha valami jó történik Veled, mindig történik még valami jó? Ez a pozitív spirál. És az feltűnt, hogy ha viszont valami rossz, negatív történik Veled, akkor sokkal több jön utána? Ez a negatív spirál és a hatástöbbszörözés.

Rájöttünk, hogy a sötét anyagot elpusztítani nem lehet! Sem megállítani vagy lefékezni. De ÁTKÓDOLNI igen!!! Ennek a módját sikerült megtalálnunk, hogy mostantól arra is legyen megoldás, amire eddig nem volt.
Megtaláltuk, honnan táplálkozik és nő az anti-anyag és hol tudunk belenyúlni. Megkaptuk a Teremtő Kódokat.
És megkaptuk a tudást, majd a feladatot, hogy átadjuk.

Nagy megtiszteltetés, öröm és hála, hogy augusztus végén elindíthatjuk Krisztivel közösen a MÁGIAOLDÁS ÉS ALKÍMIA KÉPZÉST ÉS BEAVATÁST, ahol rengeteg tisztítás, oldás, majd tudás-átadás és beavatás segítségével megkapod a Teremtő Kódokat, az információt, az erőt és a lehetőséget, hogy Te is segíts magadon és másoknak is minden eddiginél hatékonyabb módon. Hiszem, hogy sokan erre vártunk és izgatottan készülünk tovább, valamint kíváncsian várjuk, ki tart velünk :)

MIT KAPSZ A BEAVATÁS ÁLTAL?
Az energiarendszered tisztává és magas rezgésűvé válik.
Az alkímia során átkódolásra kerül minden szinted.
Aktiváljuk a SZÍV-KAPUT és az ÚJJÁSZÜLETÉS-KAPUT.
Saját BEAVATÓ KÓDOT KAPSZ, hogy a mágiaoldást, a fekete anyag kioldását és az átkódolást másoknál is el tudd végezni.
Megkapod a hozzáférést az ŐSI TEREMTŐ KÓDOKhoz, amik az átprogramozáshoz szükségesek.
Képes leszel mágiát oldani, az ANTI-ANYAGOT ÁTPROGRAMOZNI.
ÖSSZEHANGOLUNK az ehhez szükséges MESTEREKKEL.
EMELT SZINTŰ ELME- ÉS TUDATTISZTÍTÁSban lesz részed.
Hozzárférést kapsz az EGREGORhoz ("saját felhőhöz").
Megismerkedsz SZENT GERMAINnel, az ALKÍMIA MESTERÉvel, aki Téged is segíteni fog.
Továbbá a mi legmagasabb tudatszintünk is Melletted lesz minden alkalommal, amikor dolgozol ezzel a tudással, hogy biztosítsuk a tiszta és sikeres oldást.

Jelentkezés a Mágia Mester Képzésre

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.