Miért “Tudatos nő”?

Miért “Tudatos nő”?

Igazság szerint a tudatosság nem nemhez kötött fogalom – a tudatosság a szellem sajátja és mindegyikünk élete annál jobb, teljesebb és boldogabb lesz, minél tudatosabban éljük a mindennapjainkat. Ma azonban a nők általánosságban még nyitottabbak ezekre a témákra, mint a férfiak és a legtöbb családban a nő jelenti a spirituális, lelki pillért. Ez természetesen még több megfelelési kényszert és az elvárásoknak való megfelelés igényét nyomja a nőkre.

Biztosan tapasztaltad már, hogy ha Te jól vagy, EGÉSZ-séges és kiegyensúlyozott vagy, az egész környezeted és elsősorban a gyermekeid is jól vannak. A nő az, aki harmóniát és szeretet sugároz maga körül és ezt is várják tőlünk. Egy nő ember, nő, leány, testvér, meny, feleség, anya, keresztanya, szomszéd, munkatárs, vásárló… megannyi címke, amit ránk aggatnak, szerep, amit magunkra veszünk és gyakran úgy “nézünk ki”, mint egy karácsonyfa a sok-sok dísszel és ha nem figyelünk, a sok “szokásos” dísz mögött eltűnik maga a fa, ami pedig a lényeg kellene, hogy legyen.

Érezted már úgy, hogy annyira jó feleség vagy édesanya szerettél volna lenni és mindent megtettél, amíg végül azon kaptad magad, hogy a nagy igyekezettől állandó feszültségben élsz és ingerülten kiabálsz a pároddal vagy a gyermekeddel, vagy ellenkezőleg, már ezredszer nyelsz egy nagyot és azon gondolkozol, mikor jutottál idáig? Hiszen az volt a terved, hogy boldog leszel, ezért mentél férjhez, költöztél össze, szültél gyermeket…

Gyakran elfelejtjük, miért is vagyunk itt és mire vágyunk, annyi az “illő”, a “való”, az “elvárható”, a “szokásos” és a “normális” dolog az életünkben. Annyira meg akarunk felelni ennek a sok elvárásnak és szerepnek, annyira jól akarjuk csinálni, hogy egyre görcsösebbek, fásultabbak, boldogtalanabbak és betegebbek vagyunk, ahelyett hogy boldog és büszke nőként élnénk az életünket és ezt sugároznánk magunkból, ami a környezetünkre is sokkal pozitívabb hatással lenne.

Itt az ideje, hogy kezünkbe vegyünk az irányítást a saját életünk felett, elengedjük a kényszereket és szabadon, boldogan kihozzuk magunkból a legtöbbet! A Tudatos nő tanfolyamon ez a célunk meditációkkal, gyakorlatokkal, sok beszélgetéssel, miközben kellemes társaságban kikapcsolódunk a hétköznapok rohanásából és jól érezzük magunkat.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.