Műtét kés és hegek nélkül – az újra felfedezett tudás

Műtét kés és hegek nélkül – az újra felfedezett tudás

Műtét kés és hegek nélkül – az újra felfedezett tudás

Egy tumort a hagyományos műtéti úton általában testünk megnyitásával gyógyítanak, ami lassan és nehezen gyógyuló sebekkel jár, melyek sokszor soha nem múlnak el teljesen és a felépülés sem tökéletes. A pszi-műtét ezzel szemben „csak” átprogramozza a szervezetet és beindítja az öngyógyulási folyamatokat.

A pszi-sebészet a természetes gyógyítási rendszereken belül egy különleges szakterület. Méltán nevezhetjük az aktív szellemsebészet koronájának. A pszi sebészetben jártas gyógyítót egy speciális beavatás teszi képessé a pszi-műtétek elvégzésére. A kezelések során a beavatott gyógyító vér nélküli energetikai műtétet hajt végre, egy olyan jellegű technikát alkalmazva, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók, a logurgok is alkalmaznak. A vérmentességet az teszi lehetővé, hogy a kezelő a kliens energetikai testében végzi el a beavatkozást, ami természetesen hatással lesz a fizikai testre is.
  
Egy olyan már-már hitetetlen kategóriába sorolható operációról van szó, melynek hatására eltűnik egy daganat vagy egy csúnya forradás, mégpedig úgy, hogy a gyógyító alig érinti a beteg testét, nem folyik vér, nincs szükség fájdalomcsillapításra és nincsenek hegek.
  
Ez a módszer gyorsaságával és hatékonyságával tűnik ki a sokféle technika közül, mely a segítségnyújtás során nélkülözhetetlen azok számára, akik a hagyományos műtéti beavatkozást el akarják kerülni vagy a szükséges fizikai (orvosi) műtét komplikációmentes és eredményes lefolyását, valamint a gyors és teljesebb gyógyulást szeretnék elérni. A kezelőnek azonban mindig figyelembe kell vennie a páciens egészségi állapotát, mivel az energetikai sebészeti beavatkozás is megterheli a testet, ezért bizonyos esetekben fizikai műtét az indokolt eljárás és ezt kiegészíti a szellemgyógyászati technika.

Mi, magyarok is ismertük már az energetikai sebészetet?

Mindez megdöbbentően hangzik a mai kor embere számára, pedig már az ősidőkben is alkalmazták a pszi-sebészetet, ha nem is pontosan abban a formában, mint ma. Szellemgyógyászattal, vagyis a fizikai test mentális gyógyításával már a druidák is foglalkoztak, a középkori magyar inkvizíció idejéből származó írások pedig bizonyítják, hogy táltosaink szintén hatékonyan alkalmazták ezt a módszert. A neve azért pszi-, vagyis léleksebészet, mert hasonló műtétet hajtanak végre a betegen, mint a hagyományos operációnál, csak nem a fizikai testen, hanem a lélek szintjén és onnan fejti ki hatását a fizikai testre is.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.