Pszi-műtét, energetikai sebészet

Pszi-műtét, energetikai sebészet

Pszi-műtét, energetikai sebészet

Az energetikai sebészet vagy ismertebb nevén pszi-műtét módszere az energetikai gyógyászat mesterfoka. Ez a különleges módszer a Fülöp-szigeteki gyógyítóktól ered, eredeti változatát ma is főleg ők használják. Ennek a módszernek az energetikai szinten működő változatát F. E. Eckard Strohm tette szélesebb körben elérhetővé, és kizárólag a R.A.I. (Reiki Association International) tanfolyamain lehet elsajátítani és beavatott gyógyítóvá válni.

Jelenleg három szellemgyógyászati technika létezik a világon:

1. Transzsebészet:
A gyógyító transzállapotba kerül egy rituálé során, a műtétet pedig egy szellemlény irányítja és végzi a gyógyítón keresztül egyszerű eszközöket használva (pl. konyhakés, olló). A műtét közben a páciens alig vagy egyáltalán nem érez fájdalmat és a sterilitás hiányának ellenére sem alakul ki fertőzés, ami számunkra szinte elképzelhetetlen, ha pl. Afrika dzsungeleire gondolunk, ahol nem sok lehetőség adódik steril körülmények kialakítására.

2. Logurgok által végzett műtéti beavatkozások
Talán a legizgalmasabb gyógyítási módszer, amit ismerünk, és egyben a legfélelmetesebb is. A Fülöp-szigeteki gyógyítók, eredeti nevükön logurgok transzállapotban, egy szellemlény segítségével bonyolult operációkat is el tudnak végezni akár puszta kézzel. A végeredmény sikeres műtét hegek, fájdalom, fertőzésveszély és komplikációk nélkül.

3. Vér nélküli sebészet, energetikai műtét
Nagy megkönnyebbülésünkre létezik egy az eredményét tekintve az előzőekkel egyenértékű, mégis vérmentes módszer is, amit energetikai sebészetnek vagy pszi-műtétnek nevezünk. A gyógyító ennek során szintén transzállapotba kerül és szellemlények segítik munkáját, de nincs szükség a test megnyitására, mert a műtét nem a fizikai, hanem az energetikai testben történik. A beavatkozás gyors és komplikációmentes, nincs mellékhatása és a felépülés folyamata is lerövidül.

Egy pszi-műtét életet menthet, akár a szó szoros értelmében, vagy akár átvitt értelemben is, ha arra gondolunk, hogy egy fizikai sebészeti beavatkozás önmagában hány sportolói, művészi, de akár szellemi vagy fizikai karriert tehet tönkre a nagy fájdalmakkal járó és gyakran hónapokig, évekig elhúzódó felépülési folyamat miatt. Nem beszélve arról, milyen nagy költségekkel és veszélyekkel (akár a munkahely elvesztésével, bevételi forrás kiesésével) jár a mai világban egy elhúzódó betegség. amíg az ember otthon tehetetlenül az ágyat nyomja, gyakran fájdalmak közepette, komoly jövedelemveszteség éri és a járulékos költségekről is gyakran elfeledkezünk. Ezért mondatjuk, hogy a pszi-műtét gyors, komplikációmentes, kockázatmentes és ráadásul olcsó eljárás, aminek a felépülési folyamata is rövidebb és teljesebb.
 
A pszi-műtét megmenthet egy hagyományos orvosi műtéttől és az utána következő bonyolult felépülési folyamattal járó kellemtelenségektől vagy a fizikai műtétet elő tudja készíteni úgy, hogy az orvosi beavatkozás problémamentesen és sikeresen megtörténjen. Az energetikai sebészetnek is megvannak a maga korlátai, amiket figyelembe kell venni, miközben képes olyan megoldásokra, amikre a hagyományos orvostudomány nem. Kockázata azonban nincs, a páciensre a beavatkozás semmilyen negatív hatással nem járhat.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.