Radiesztézia

Radiesztézia

Földsugárzások mérése Földünk szüntelenül bocsát ki kisebb-nagyobb intenzitású különféle sugárzásokat, a földi élet ebben a sugárzó térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább.

Földsugárzások mérése (Radiesztézia)

Földünk szüntelenül bocsát ki kisebb-nagyobb intenzitású különféle sugárzásokat, a földi élet ebben a sugárzó térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább.
 

Betegségek kiváltó oka

Radiesztézia, elektroszmog

Radiesztézia, elektroszmog

Tapasztalatok szerint a betegségek 60-80%-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatását a napi legalább 4-5 órás folyamatos sugárzási sávban való tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, szervi panaszok, míg 8-10 év alatt súlyosabb betegségek is kialakulhatnak. A sávok keresztezési pontjai intenzívebben károsítanak, itt már néhány hónap alatt akár daganatos betegségek is kifejlődhetnek.
 

Aura károsodás

A káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő élő szervezet védelmi rendszere leromlik. Következménye az, hogy a szervezet bioenergia szintje csökken. A folyamatos energiahiány miatt a belső elválasztású mirigy is megsérül, szabályozási funkcióját nem tudja ellátni. Ezt megbetegedéssel jelzi a szervezet.
 

Aurasérülések és betegségek

Az auramérési eredmények azt igazolják, hogy a szervezet azon része betegszik meg, ahol az aura megsérült. Az aura sérülése szinte kivétel nélkül ott jelentkezik, ahol a káros földsugárzások hatása az aurát tartósan érik. A káros földsugárzások hatását mindenki saját magán is megfigyelheti.

Lehetséges tünetek

Ezek megnyilvánulásai: állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, gyakori fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztőrendszeri zavarok, torokgyulladás, gerincbetegségek, általában a nem múló krónikus panaszok, stb.A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nehezebben gyógyulhat meg addig, amíg a veszélyeztetett helyen tartózkodik.
Életünkből átlagosan 24 évet töltünk alvással.

Radiesztézia

Radiesztézia

 

Földsugárzás mérés:

  • Hartmann

  • Curry

  • Vízér

  • Törésvonal

  • Szt. György sugárzás

  • Ley-vonal

  • Elektroszmog

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.