Reiki tanfolyamok

Reiki I. tanfolyam és beavatás Budapest
Reiki I. tanfolyam és beavatás Budapest
2019.09.29

Reiki 1 tanfolyam Budapest

2019 szeptember 29

A Reiki egy igazán különleges energiagyógyászati módszer, amely egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer egyvelege. A világon teljesen egyedülálló Reiki kezelés már sok millió embernek segített a világ minden táján abban, hogy megőrizze az egészségét, hogy hatékonyan vegye fel a harcot a különböző eredetű problémákkal.
A mai nyugati orvoslás főként a tünetek enyhítésére vagy még rosszabb esetben azok teljes elnyomására fekteti a hangsúlyt. A Reiki kezelés ezzel szemben a mérges toxinok és az energetikai blokkok feloldásával, kihasználva a szervezet öngyógyító képességét, támogatja a szervezetet, ezzel pedig végső soron a gyökér ok oldódik meg.

A Reiki tanfolyamon megismered a Reiki filozófiáját, ennek az isteni, univerzális életenergiának a működését, a vele való munkát, a csakrák működését, az emberi test energiaáramlatait. A tanfolyam és a beavatás után KÉPES LESZEL REIKI KEZELÉSEK ELVÉGZÉSÉRE, AURAHARMONIZÁLÁSRA, CSAKRATISZTÍTÁSRA, a CSAKRÁK FELTÖLTÉSÉRE.

A Reiki beavatás hatására MEGEMELKEDIK A REZGÉSSZÁMOD ÉS AZ ENERGIASZINTED, ami segíti szellemi és lelki fejlődésed, oldja a blokkjaidat, de egyben a mindennapi életedben is érezhető a pozitív hatása. A REIKI energia CSATORNÁJÁVÁ válsz, azaz BEAVATOTTként ezt az isteni, intelligens energiát közvetíteni tudod, ezen túlmenően pedig erősödik és FEJLŐDIK AZ ÉRZÉKELŐ KÉPESSÉGED, valamint az ENERGIA-ÁTADÓ KÉPESSÉGED.

Reiki 1 tanfolyam BdapestA Reiki kezelés teljesen BIZTONSÁGOS, kontradikciója nincs, nem kell semmilyen mellékhatástól tartani, hiszen a Reiki isteni, intelligens energia, amely bármilyen állapotú, korú emberen hatékonyan alkalmazható minden élethelyzetben. Sőt, a Reiki önmagában vagy akár bármely más energetikai vagy orvosi beavatkozás hatékonyságát javítja, minden esetben a gyógyulást és a harmóniát erősítve testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

A reiki tanfolyam díja:15.900,- Ft, mely magában foglalja a nyomtatott kézikönyv díját, a tanfolyam elvégzéséről pedig és a R.A.I. (Reiki Association International) által kiadott HIVATALOS TANÚSÍTVÁNYT kapsz.

További információk a reikireka.hu honlapon az Energetikai kezelések menüpont alatt.

Jelentkezés ITT AZ OLDALON - Messengeren, a reiki@reikireka.hu emailcímen vagy a 30 9146764 telefonszámon lehetséges.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.