Reiki tanfolyamok

Reiki Il. tanfolyam és beavatás Budapest JANUÁR
Reiki Il. tanfolyam és beavatás Budapest JANUÁR
2020.01.12
A tanfolyamon megismerkedtek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással megkapjátok a jogot és képességet a szimbólumok alkalmazására.

Képesek lesztek TERET TISZTÍTANI, ÉTELEK, ITALOK REZGÉSSZÁMÁT MEGEMELNI, ezzel számotokra könnyebben emészthetővé tenni, PSZICHOSZOMATIKUS PROBLÉMÁKAT KEZELNI és fontos események előtt MAGATOKNAK ENERGIÁT ELŐRE KÜLDENI (műtét, vizsga, interjú stb. előtt), illetve másokat TÁVKEZELNI.

Emellett minden reiki kezelés sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz. FELERŐSÖDIK A GYÓGYÍTÓ ERŐTÖK ÉS AZ ÉRZÉKELÉSETEK IS.

A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszámotok és az energiaszintetek, ami erősíti a lelki és fizikai ellenálló képességet, a tudatosságot és támogatja a tanulófolyamatokat. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

Előfeltétele: Reiki I.

Reiki II. tanfolyami díj: 23.500.- Ft, mely tartalmazza a kézikönyvet és a nemzetközi oklevet is.

Részvételi szándékodat, kérlek, Messengeren vagy a 30 914 6764 számon jelezd felém. A reiki@reikireka.hu email címem átmenetileg nem működik, ezért, kérlek, ha emailt írnál, a reka.szalai@ymail.com (nem "gmail" :)) címre tedd.

Szeretettel várlak!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.