Reiki kezelés

Reiki kezelés

Reiki kezelés

Napjaink egyik népbetegsége a stressz, melyet sajnos egyikünk sem kerülhet el, ám annak kezelése, feldolgozása már az egyéni döntés függvénye. Természetesen nem mindannyian vagyunk olyan szerencsések, hogy a bennünket ért folyamatos feszültséget helyesen tudjuk kezelni. A fejfájásra szedett különféle gyógyszerek és feszültségoldók, az antidepresszánsok viszont a lehető legrosszabb megoldást kínálják. Ezek csak elnyomják a panaszainkat, tehát a tünetek szintjén segítenek, pedig az okok megszüntetése az, ami jóval fontosabb lenne.
A reikit egy keresztény szerzetes tanár, dr. Mikao Usui alapította újra Japánban a 19. század második felében. Dr. Usui arra a kérdésre kereste a választ, hogyan gyógyított Jézus. A kutatás közben rátalált az ősi szimbólumokra, jelentésüket és használatukat pedig meditáció útján ismerte meg, miután a szent Kuriyama hegyen 21 napos böjtöt tartott. A reiki egy igazán különleges gyógymód, úgy is mondhatnánk tulajdonképpen, hogy egy kézrátételes gyógymódról és önfejlesztő módszer egyvelegéről van szó. Ez az egyedülálló módszer az ősi gyógymódok hazájából, avagy Japánból ered. Sokáig nem hallottak róla a nyugati emberek, ám az 1980-as évektől egyre inkább kezdett igen csak népszerűvé válni az egész világon, hihetetlen egyszerűsége és mégis sokrétű használati lehetősége miatt. A világon teljesen egyedülálló reiki kezelés már sok millió embernek segített a világ minden táján abban, hogy megőrizze az egészségét, hogy hatékonyan vegye fel a harcot a különböző eredetű problémákkal. A reiki kezelés, illetve a reiki módszer rendszeres gyakorlásával megteremthető a teljes belső béke és harmónia állapota. Az emberi szervezet egyik veleszületett képessége természetesen a testi és lelki regenerálódás és a gyógyulás képessége. Amikor jobbára egészségesek vagyunk, akkor a testünk képes természetes módon áramoltatni azt a finom élet energiát, mely a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért felelős. A legtöbb ember a legtöbbször ezt észre sem veszi az egyforma, rohanó, stresszes mindennapok során. Csak akkor érezzük a harmónia hiányát, ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek is elkezdenek jelentkezni. Ha az életünkben túl sok az aggodalom, túl sok a munkahelyi és magánéleti eredetű stressz, a negatív érzelmi feszültség, akkor sajnos a túlhajszoltság következtében a szervezetnek már nincs ideje a megfelelő regenerációra. Ilyenkor először lemerül a szervezetünk energetikai rendszere, majd ezt követi az immunrendszer legyengülése, ami pedig különböző tüneteket von maga után, betegségek formájában jelenik meg a belső béke hiánya.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.