Reiki tanfolyamok

Reiki Mester és Mesterfogások tanfolyam és beavatás
Reiki Mester és Mesterfogások tanfolyam és beavatás
2018.10.25

A Reiki Mester tanfolyam és beavatás mérföldkő az ember életében, bármivel foglalkozik. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mesteri energiákhoz, ettől kezdve sokszorosára emelkedik a kezelés hatékonysága és az általad közvetített gyógyító energiák.

A tanfolyamon átvesszük, hogyan segítheti a Reiki és különösen a mesterszimbólum használata a mindennapjaidat, hogyan tudod beépíteni ezt a tudást és ezt az égi támogatást az életedbe.

A beavatás során megérted, mekkora csoda és erő a Reiki. Ha szeretnéd, megosztom Veled, mit ad meg számodra a mesteri beavatás és hogy mit fogsz képviselni Reiki mesterként a világban, azaz mi a Te erőd. A beavatás során intézhetsz egy kérést az Atya felé önmagad vagy más számára, amire áldást kérünk és én is kérek számodra egy áldást, segítséget, amit a Felettes Éned határoz meg és a beavatást követően megbeszéljük.

Ez a tanfolyam az első legfontosabb lépés a mesterré válás útján.
A tanfolyam beavatással zárul és a Reiki Association International által kiállított nemzetközi tanúsítványt kapsz róla.

Előfeltétele: Reiki I. és II.
Tanfolyami díj: 49.500.- Ft.

A Reiki Mester tanfolyam és beavatás 10.00-13.00 óráig tart, utána részt vehetsz 13.00-15.00 óráig a Reiki Mesterfogások tanfolyamon és beavatáson, ami megkoronázza addigi tudásodat és képességeidet. Az öt mesterfogás a fejen történik, különlegességüket az adja, hogy a fogások által a lelket közvetlenül el lehet érni és fel lehet venni vele a kapcsolatot. Ezáltal segítik felvenni és szorosabbá fűzni a kapcsolatot a lelkünkkel, valamint támogatják a lelket abban, hogy nagyobb szerepet vállaljon az életünkben és döntéseinkben az egónkkal szemben.
Rendezik gondolatvilágunkat, kitisztítják a fejünket, a szívünk és a szívcsakránk megkönnyebbül és felszabadul, a mesterfogások harmonizálnak, gyógyítanak, segítenek a problémáink megoldásában és oldják a blokkjainkat. (Fejfájás elmulasztása kb. másfél perc :) )
Különleges érzés és nagyon hatékony, mély blokkoldás, valamint kellemes, felszabadító érzés megtapasztalni őket. Különösen jók a fej, a szem problémáira és lelki bajokra.
A beavatás egy különleges beavatás Atlantisz Kristálycsarnokában, ahol letöltjük a 8. csakrádba a Reiki szimbólumok eredeti rezgését és aktiváljuk a tiszta Reiki tudást Benned. Ennek hatására a szimbólumok erősebbé és tisztábbá válnak.

Előfeltétele: Reiki Mester beavatás
Díja: 19.000,- Ft

Kérlek, hogy részvételi szándékodat mindkét programmal kapcsolatban a reikreka.hu emailcímen, Messengeren vagy a 30 914 6764 telefonszámon jelezd.

Szeretettel várlak!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.