Reiki tanfolyamok

Reiki 2 Tanfolyam  és Beavatás Budapest JÚLIUS
Reiki 2 Tanfolyam és Beavatás Budapest JÚLIUS
A tanfolyamon megismerkedtek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással megkapjátok a jogot és képességet a szimbólumok alkalmazására.
Bővebben
Reiki Mester tanfolyam és beavatás
Reiki Mester tanfolyam és beavatás
A Reiki Mester tanfolyam és beavatás mérföldkő az ember életében, bármivel foglalkozik. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mesteri energiákhoz, ettől kezdve sokszorosára emelkedik a kezelés hatékonysága és az általad közvetített gyógyító energiák.

A tanfolyamon átvesszük, hogyan segítheti a Reiki és különösen a mesterszimbólum használata a mindennapjaidat, hogyan tudod beépíteni ezt a tudást és ezt az égi támogatást az életedbe.
Bővebben
Reiki 2 Tanfolyam  és Beavatás Budapest ÁPRILIS
Reiki 2 Tanfolyam és Beavatás Budapest ÁPRILIS
A tanfolyamon megismerkedtek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással megkapjátok a jogot és képességet a szimbólumok alkalmazására.

Reiki 2

Képesek lesztek teret tisztítani, ételeitek, italaitok rezgésszámát megemelni, ezzel számotokra könnyebben emészthetővé tenni, pszichoszomatikus problémákat kezelni és fontos események előtt magatoknak előre tudtok küldeni energiát (műtét, vizsga, interjú stb. előtt), illetve másokat távkezelni.
Bővebben
Reiki 1 Tanfolyam  és Beavatás Budapest Március
Reiki 1 Tanfolyam és Beavatás Budapest Március
A tanfolyam során
- elsajátítasz egy életmódot, ami komoly pozitív változást hozhat az életedben,
- megtanulsz aurát harmonizálni, csakrát tisztítani,
- elsajátítod a kézrátétellel gyógyítás módszerét, amivel segíteni tudsz a magad és szeretteid lelki és testi problémáin,
- a beavatás által emelkedik rezgésszámod és energiaszinted, ami segíti szellemi és lelki fejlődésed, de egyben a mindennapi életedet is.
Bővebben

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.