Szellemgyógyászat

Szellemgyógyászat

Szellemgyógyászat

Az “aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszer az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. Akut, konkrét problémák esetén célzott támogatást nyújt a gyógyulást elősegítve.

Az aktív szellemgyógyászat egy célzott, konkrét probléma, fizikai tünet kezelésére szolgál a szellemtest segítségével, illetve lehetővé teszi a probléma feltárását és célzott kezelését.

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa “aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek. A kezelő az Aktív szellemgyógyászat módszerének köszönhetően gyors segítséget tud nyújtani akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújt a gyógyulást elősegítve.

Az Aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáinak alkalmazásával hatékony kezelésre, továbbá távdiagnózis felállítására és távkezelésre van lehetőség.

Testbeszéd, szervbeszéd

A mai társadalomban a betegségeket életünk szükségszerű és elkerülhetetlen velejáróinak tekintik és mindig rossznak tartják. A betegség azonban értelmezhető úgy is, hogy lelkünk által választott tanulási folyamat, ahogyan a betegséget kezeljük, értelmezzük és ahogyan hozzá állunk. Lelkünk a testünk nyelvén „beszél” hozzánk és ehhez a betegségek tünetei segítséget jelentenek.

Ma divatos kifejezés a testbeszéd, de sajnos legtöbbször csak a viselkedésünket, mimikánkat és testtartásunkat értik alatta, pedig a testbeszéd minden olyan jelet tartalmaz, ami információt jelent számunkra.

Ha így tekintjük, a betegség nem kizárólag egy negatív történés, amelynek passzív elszenvedői vagyunk, hanem minden esetben fontos információt tartalmaz számunkra és aktív részvételünket igényli a kezelésben. Ha ezt figyelembe vesszük és nem csak a tünetek megszüntetésére törekszünk, a világ sokkal élhetőbbé, életünk pedig sokkal egészségesebbé, egészebbé tehető.

Testbeszédünk része a szervbeszéd is. Minden betegség, amely megjelenik életünkben, lelki eredetű, mai tudományos kifejezéssel élve pszichoszomatikus és először energetikai formában jelentkezik, majd a tünetek által fizikai úton is megnyilvánul. A tünetekre való odafigyelés és azok megértése gyakran elvezet a tünetek mögött rejlő eredeti problémához, megoldásra váró helyzethez.

A megbetegedett szerv a megbetegedett ember lelkével hasonlóságokat mutat és gyakran nyelvünkben is megjelenik hétköznapi mondatainkban:

– nátha: Tele van az orra.

– influenza: Nagy nyugalomigényre utal. Tele van a „hócipője” valamivel, pihenésre van szüksége.

– erős fejfájás: Túl sokat aggódik. Töri a fejét.

– allergia: Elege van. Valamit, egy helyzetet nem tud elviselni az életében. Az allergia toleranciabetegség, a fajtája mutatja, mit nem tudunk már elviselni.

– gyomorpanaszok: Valamit nem tud megemészteni, feldolgozni az életében.

– torokfájás: A „torkán akadt” valami, amit nem tud vagy nem mer kimondani.

A szellemgyógyászatnak ezt a leghatásosabb formáját F. E. Eckard Strohm 1982-ben alapította és tanítja azóta is. A szellemgyószászat ezen módjánál a gyógyító különböző technikák segítségével energiákat vesz fel a fejtetőcsakráján keresztül, majd szellemi technikák segítségével a gyógyítandó célra irányítva leadja a kezelt személy felé.

A szellemgyógyászat és más gyógymódok

Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton segíthetünk: egyfelől a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

Az Aktív Szellemgyógyászat által válik teljessé az energetikai gyógyászat. A REIKI-vel megteremtetjük az egészséges harmóniát kívül és belül, az AROLO-val megtámogatjuk a tüneteket kiváltó okot, az Aktív Szellemgyógyászat segítségével képesek vagyunk a megfelelő tünetkezelésre.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:
2943 Bábolna,
2100 Gödöllő,
1164 Budapest,
9200 Mosonmagyaróvár
Kontakt telefon:
Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.