Szellemi gerincállítás

Szellemi gerincállítás

„Mindaz, ami púpos, simuljon el, mindaz, ami görbe, egyenesedjen ki.” Biblia

A szellemi gerincállítás olyan különleges alternatív gyógyító technika, amely bizonyítható és eredménye tartós, illetve akár azonnal látható.

A technika nem csak EMBEREKNÉL, de ÁLLATOKNÁL is sikeresen alkalmazható, további nagyszerűsége, hogy TÁVKEZELÉSSEL is működik!

A szellem erejével történő „felegyenesítés” a hátgerincet helyre illeszti és ennek eredményként számos betegség oka megszűnik a tünetekkel együtt. Szellemi gerincállítás technikával elérhető a szellemi alkímia is, azaz az emberi testet érő KÁROS SUGÁRZÁSOK SEMLEGESÍTÉSE, a NEHÉZFÉMEK, MÉREGANYAGOK testből való KIVEZETÉSE, valamint a lakó- és munkahelyiségek zavar- és SUGÁRZÁSMENTESÍTÉSE is lehetséges.A Szellemi Gerincállítás egy olyan módszer, ami a fogamzáskori EREDETI TORZÍTATLAN INFORMÁCIÓS ÉS ENERGETIKAI ÁLLAPOTOT közli újra a testtel egy olyan gerincen keresztüli impulzussal, ami a lélek testet öltésének pillanatában történthez hasonlítható.

Ezáltal valójában visszatérést jelent az Isteni Rendhez, ahol a rendezett struktúrák helyreállítása az öngyógyító erők felszabadítása által jön létre, miután fizikai, érzelmi és szellemi szinten is blokkok oldódnak fel. Ennek nyomán a gerincoszlop újra felépíti önmagát EREDETI PROGRAMJA szerinti, ezáltal a CSÍPŐK, VÁLLAK EGYENESEN állnak és a LÁBAK HOSSZBELI ELTÉRÉSEI ELTŰNNEK.

Szellemi gerincállítás

A gerinc felállítás jócskán túlmutat a gerincoszlop felépítésén, hiszen hatására számtalan energiablokk feloldódik testi, érzelmi és szellemi szinten is, ami által gyakran terápia rezisztens esetek előtt is megnyílik a gyógyulás útja.
A gerincfelépítés ezért központi alap minden gyógyulási folyamathoz. Mindazok akik még jelenleg nem éreznek fájdalmat, de tartás- és gerincdeformitással élnek, azok – egy időben elvégzett gerincfelállítás által – megelőzhetik a betegségek kialakulását, és egy így azonnal egy jobb életminőség irányába mozdulhatnak el. Ezzel a technikával több neves orosz gyógyító is sikeresen dolgozik.

Mivel a szervezet energetikai egyensúlytalansága minden csakra és mindkét női-férfi genetikus vonal által hozott generációs energiamezőkben is jelen van, a kezeléshez ezen rétegek feloldása éppúgy hozzátartozik, mint a saját bűnök, félelmek, mulasztások lelkiismeret furdalások, aggódások, büntetések lelki terheinek előzetes feloldása.
A kezelés végére a testi tartást is támogató, a testben és a csontokban felhalmozódott feszültségeket kiegyenlítő éteri kristályrács felépítése is megtörténik.

Súlyos esetben, illetve igény szerint a kezelés más terápiával hatékonyan párosítható.

Mivel a test elhajlása, ferdülése, egyensúlytalansága illetve megroppanása a lélek állapotának kivetülése, ezért a szellemi gerincfelállítás egyenlő a lélek helyes, eredeti irányba állásával s a rajta lévő gordiuszi csomók elvágásával.

A kezelés időtartam kb. 1 óra. A folyamat teljes lezajlásának ideje az azonnali és a 2 hónap között változhat. Egy kezelés is hatalmas változásokat teremt, de ajánlott háromszor megismételni, hogy a problémák ne térjenek vissza.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.