Egyéb tanfolyamok

Angyalkommunikáció tanfolyam
Angyalkommunikáció tanfolyam
2017.02.10
Kik az angyalok, hogyan működnek az angyali energiák, honnan származik a lelkünk, mit tudhatunk Jézus és az esszénusok életéről?
Hogyan tudjuk felvenni az angyalokkal a kapcsolatot és hogyan tudjuk a segítségüket kérni?
Miben tudnak segíteni nekünk az angyalok: többek között a saját életutunk megtalálásában, céljaink elérésében, gyógyulásban, gyógyításban, egészségesebb és teljesebb élet elérésében.

Megismerkedsz az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.
Az ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal,sőt, képes leszel anyagli energiákat inkorporálni és angyalpecsétet készíteni.

Helyszín: Ildi Szeretet Iskolája 1165, Budapest Corvin utca 4.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.