Blokkoldás - Ica, Ács

Blokkoldás - Ica, Ács

Hosszú évek óta nagyon gyakran fájt a fejem és nagyon sokat aggódtam feleslegesen. Az orvosok semmilyen szervi problémát nem találtak, ezért csak a fájdalomcsillapítók segítettek ideiglenesen. Az energetikai kezelések hatására azonban elmúlt a fájdalom és oldódott a stressz.
Amikor rosszindulatú csomót találtak nálam és meg kellett műteni, a kezelések hatására gyorsan javult az állapotom és teljesen felépültem. Emellett láttam, ahogy Réka az energiagyógyítás során egy ismerősömnél az orvosa által frissen talált csomót kezelte, majd az orvosok a követező ellenőrzés alkalmával nem találták a csomót és azóta sem újult ki nála.
Szalai Károlyné, Ács

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.