Egyéb tanfolyamok

Célprogramozás és blokkoldás családállítással
Célprogramozás és blokkoldás családállítással
2020.07.24
Akadályok elhárítása, blokkok oldása a morfogenetikus mezőben a
Hellinger-féle családállítás alapján archetípusokkal, vagyis tudatalatti programokkal és ősi mintákkal

Hozd el egy célodat vagy problémádat, családállításhoz hasonlóan a morfogenetikus mezőben megjelenítjük azt, ami segíti és ami akadályozza, kioldjuk a gátakat és a tudatalatti programokat, azaz archetípusokat, elengedjük a blokkokat és kitisztítjuk az energiákat, hogy megvalósuljon, amit szeretnél.

Mit hozhatsz témának?
Bármit... PÁRKAPCSOLAT, BOLDOGSÁG, MUNKA, VÁLLALKOZÁS, ÖNROMBOLÁS, BETEGSÉG, ÉLETÚT, GYERMEKED...

Nagyszerű társaságban, támogató légkörben, különleges energiák között, az ÉLETFA és a DUÁL-TÉR energiáját és támogatását élvezve.

Miben más:
Alapvetően nem a családrendszeredet állítjuk fel, hanem a személyiségrészeidet, tudatalatti programokat, blokkokat, mint önbüntetés, áldozatprogram, bűntudat, önvád stb., mert ezekhez Neked van közöd, a többiek csak "a nyomógombjaidat nyomkodják".
Nem szembesülsz feltétlenül nehéz családi traumákkal, hanem a programjaidat oldjuk, az eredménye pedig megkönnyebbülés, felszabadulás, tiszta energiák.

Hogyan tudnánk felülírni azt, ami már megtörtént?
Energetikailag, asztrális síkon... vagyis élmény szinten írjuk felül a történteket, hogy teljesebb és egész-ségesebb, ezáltal boldogabb életet tudjunk élni. Kioldjuk a születés körüli blokkokat és traumákat, ezáltal felszabadítjuk önMAGunkat.

A program díja: 12.000 Ft.

Jelentkezés emailben, Messengeren és a 30 914 6764 telefonszámon.

Szeretettel várlak!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.