CsakraKurzus ősi magyar tudás szerint blokkoldással

CsakraKurzus ősi magyar tudás szerint blokkoldással

A CsakraKurzus egy 6-7 alkalomból álló program gyakorlatokkal, meditációkkal és blokkoldással, ahol megismerjük és megtanuljuk energiacsokrainkat az ősi tudás szerint.

A Kurzus ON-LINE IS VÉGEZHETŐ!

Energiaközpontjaink, csakráink, azaz energiacsokraink óriási jelentőséggel bírnak életünkben testi-lelki és szellemi síkon, sőt szupramentális szinten is. Emellett MINDEN CSAKRÁNAK LÉTFONTOSSÁGÚ ÉLETTANI, BIOLÓGIAI ÉS IDEGRENDSZERI FUNKCIÓJA van. Ezek ismeretében és megfelelő alkalmazásával teljesebb, boldogabb, szabadabb és EGÉSZ-ségesebb életet élhetünk. Az elméleti és gyakorlati tudás elsajátítása támogatja a képességeinket, gyógyulásunkat és nagy segítséget jelent a TERÁPIÁK során is.

Tudtad, hogy bizonyos korban más-más csakránk kiemelt fontosságú?
Minden 7 éves életciklusunkban más csakra domináns, így abban az életszakaszban az adott csakra működése meghatározó életünkben - annak megfelelő események, helyzetek és tanulófolyamatok jönnek elénk. Ezek ismeretében és a megfelelő gyakorlatok elsajátításával sokat tehetünk sorsunk és életfeladatunk kiteljesedéséért is.
A CsakraKurzus során megismerjük a csakrákat, megtanulunk dolgozni velük, feltárjuk és KIOLDJUK az EGYES CSAKRÁKHOZ TARTOZÓ ÉLETSZAKASZOKBAN KIALAKULT ÉS BETOKOSODOTT TRAUMÁINKat.
MINDEN ALKALOMMAL KAPSZ TŐLEM AJÁNDÉKBA EGY AZ ADOTT ADOTT CSAKRÁRA PROGRAMOZOTT SPECIÁLIS, SZEMÉLYRE SZABOTT KRISTÁLYT, AMI GYÓGYÍT ÉS TÁMOGAT AZ ADOTT CSAKRÁVAL KAPCSOLATBAN!

Tudod, mi a tórusz? Egy kivételes elekromágneses mező - amivel már a Tudatos Teremtés Kurzuson is találkozhattál /találkozhatsz - ami körbevesz minket, a csakráinkat és nagyon fontos szerepet tölt be életünkben és szoros kapcsolatban áll a csakráinkkal is.

Csakra kurzus

A Csakra Kurzus FŐ TÉMÁI:


- energiarendszerünk működése
- energiaközpontjaink, a csakrák, azaz energiacsokrok
- a csakrák működése és jelentése testi-lelki szellemi szinten
- a csakrákról az ősi tudások szerint: indiai, kínai, inka és elsősorban az ősi magyar bölcsesség alapján
- a csakrákhoz tartozó életszakaszok és tanulófolyamatok megismerése
- a csakrákhoz kapcsolódó blokkok kioldása
- a tórusz megismerése és használatának megtanulása
- meditációk, gyakorlatok és sok más...

A kurzus díja: 10.000,- Ft/alkalom.

A tanfolyamról minden alkalommal hangfelvétel készül, melyet elektronikus formában megkaptok, hogy otthon is tudjátok használni.

A részvételnek előfeltétele nincs, de részvételi szándékodat, kérlek, a reiki@reikireka.hu email címen, Messengeren vagy a 30 914 6764 számon jelezd felém.

Szeretettel várlak!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.