Csodák márpedig vannak - személyes tapasztalataim

Csodák márpedig vannak - személyes tapasztalataim

Szellemgyógyászat

Az általam legtöbbet használt egyik technika a Szellemgyógyászat. Ez a csodálatos technika egy célzott, konkrét probléma, fizikai tünet kezelésére szolgál a szellemtest segítségével és lehetővé teszi a probléma feltárását és célzott kezelését, gyors segítséget nyújt akut, konkrét problémák esetében. A kezelés során különleges energiákkal és/vagy kristályokkal dolgozunk. A Szellemgyógyászat tanfolyam során beavatáskor ráadásul külön áldásként egy Szellemi segítőt is kapsz magad mellé, aki támogat a gyógyításban.
Az általam legtöbbet használt egyik technika a Szellemgyógyászat. Ez a csodálatos technika egy célzott, konkrét probléma, fizikai tünet kezelésére szolgál a szellemtest segítségével és lehetővé teszi a probléma feltárását és célzott kezelését, gyors segítséget nyújt akut, konkrét problémák esetében. A kezelés során különleges energiákkal és/vagy kristályokkal dolgozunk. A Szellemgyógyászat tanfolyam során beavatáskor ráadásul külön áldásként egy Szellemi segítőt is kapsz magad mellé, aki támogat a gyógyításban. Az Aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáinak alkalmazásával hatékony kezelésre, távdiagnózis felállítására és távkezelésre is lehetőségünk van.

Egyre többen keresnek/kerestek meg azzal, hogy egy Szerettük kórházba került vagy hirtelen leesett a vérnyomása, szteroidokkal akarják kezelni, megsérült, sokk érte, erős vérzés, stroke... és egyéb akut, konkrét, hirtelen kialakult betegség vagy baleset érte.
Az angyalkommunikáció mellett a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a szellemgyógyászat. Tudd, hogy ha ilyen problémával hívsz fel, döntően ezt a módszert használom egyéb képességeim mellett.

Néhány különleges eset:
Egy család, kedves klienseim, akik több, mint 100 km-re élnek tőlem, azzal hívtak egy reggel, hogy az idős apának egyik pillanatról a másikra annyira felment a vérnyomása, hogy el kellett dönteni, hogy mentőt hívnak vagy engem. És engem választottak, ami nagy bizalom és nagy felelősség. Azonnal elkezdtem szellemgyógyászattal lenyomni a vérnyomását és közben regenerálni a testét, közben tartottuk a kapcsolatot, a család figyelte a beteget, hogy alakul az állapota, kell-e mentőt hívni. Pár perc múlva már lényegesen alacsonyabb volt a vérnyomása és annyira rendbe jött és stabilizálódott, hogy egyáltalán nem volt szükség mentőre, sem orvosi beavatkozásra.

Szintén vidékről hívtak fel azzal egy péntek este, hogy egy kedves kliensem unokaöccse kórházba került, légmellet kapott és kérték a segítségemet, mert ha nem tudom "rendbe tenni" a fiút, hétfő reggel megműtik. Soha előtte nem hallottam "légmellről", ezért nem tudtam róla semmit. De a szellemgyógyászat módszerével megnéztem, hol a probléma és kezeltem. Nem volt sok időm, mert hétvégén tanfolyamokat tartottam, ráadásul a változásoknak át kell íródniuk a fizikai testre. Megtettem, ami tőlem telt, majd jeleztem a család felé, mit érzékeltem és mit csináltam, majd hétfőn mondták, hogy az orvosok nem értik, mi történt, de nem kell megműteni a tizenöt éves fiút, mert elmúlt a légmell. Elmondták nagy vonalakban a hozzátartozóknak, mi történt volna a műtét során és én pontosan azokat is végeztem el, csak én az energiatestben, így fizikai beavatkozásra és az ezzel járó veszélyekre már nem volt szükség.

Egy kedves, hatvan éves tanítványom néha említett, hogy minden áron meg akarják műteni az orvosok az ereit és a lehető leghamarabb. Mondtam, hogy szívem szerint én is mielőbb megműteném :) De tartott mindenféle műtéttől. Majd egy Tudatos Teremtés tanfolyam után említette, hogy másnap (!!!) mennie kell vizsgálatra és ha nem lesz jó az eredmény, azonnal műtik és megkérdezte, el tudom-e végezni még aznap rajta a pszi-műtétet. Az energetikai sebészet során megvizsgáltam, mely erekkel van probléma, melyek meszesedtek el, illetve "dugultak el", kicseréltem őket és vártuk a továbbiakat. Másnap megtörtént a vizsgálat, egy hét múlva ment vissza az eredményért. Az orvos kérte, hogy hadd csináljon még egy vizsgálatot, mert nagyon meglepte az eredmény. Végül közölte, hogy nem mondja, hogy egyáltalán semmi nincs, de itt nincs szükség műtétre, majd fél év múlva újra megnézik. A hölgy visszakérdezett, tévedhetett-e a vizsgálat. Az orvos azt válaszolta, hogy ő maga sem érti, de a vizsgálat biztosan ne tévedett, nincs különösebb gond az erekkel.

Egy fiatal hölgy kliensemnek hirtelen trombózisa lett a lábában, az orvosok és az egész család nagyon megijedt, kértek kezelést. Amikor visszament vizsgálatra, az orvos annyit mondott, hogy ez nem csoda, ez egyszerűen lehetetlen, vérrög nem mehet ennyire össze és különösen nem ilyen rövid idő alatt.

Egy középkorú kliensemnek az üzemorvosi vizsgálat után az orvos megjegyezte: "Uram, Önnek ennyi idősen és ilyen hirtelen nem lehetne ilyen jó a vérképe!" A jó humorú fiatalember erre mosolyogva elnézést kért tőle :)

Tehát, csodák márpedig vannak!

A Szellemgyógyászat csodáját egy-egy kezelés alkalmával is megtapasztalhatod vagy szeretettel várlak a következő tanfolyamon, ha szívesen megtanulnád ezt a kivételes technikát!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.