Csoportos blokkoldás - Berni, Budapest

Csoportos blokkoldás - Berni, Budapest

A Csoportos blokkoldás nekem nagyon jó/pozitív élmény volt. Erősen dolgozott az elosztó, szív és torokcsakrámon. Érzékeltem, amikor a piramis energiáját behoztad, és amikor az Aranybolygó energiája is megjelent.
Az ottani gyógyítok is sokat dolgoztak rajtunk. A gondolati és elmetisztítás is nagyon érezhető volt, és az Angyalok jelenléte/közreműködése is. Összességében köszönöm, közvetlen utána olyan volt mintha sok-sok "kilóval" könnyebb lenne a lelkem és a rákövetkező napokban is dolgoztak még az energiák!
Úgy gondolom hasznos volt, ami miatt mentem, abban mindenképp előrelépést/javulást tapasztalok magamon, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.