Diagnosztizálás tarot kártyával

Diagnosztizálás tarot kártyával

Az ember ősidők óta keresi a választ azokra a kérdésekre, hogy mi, hogyan és miért történik az életében, valamint arra, hogy mi lesz a várható végkimenetel.

A komplett tarot sorselemzés egy-egy témában megadja a választ ezekre a kérdésekre és ezáltal segít abban, hogy felismerjük, megértsük, elfogadjuk és megoldjuk a minket érintő problémákat, kihívásokat, legyen szó kapcsolati, munkahelyi vagy egészségügyi témáról.

A tarot sorselemzés során akár különlegessége, hogy a módszer alapján egyetlen kérdésre megkevert és kirakott piramisból 5 szinten vizsgálható az adott probléma és az elemzés által feltárható a probléma oka, annak szintje és megállapítható az annak megfelelő megoldás, illetve kezelési mód.

A tarot sorselemzés és az Arolo Tifar rendszere szerint egyaránt öt szinten vizsgáljuk az embert, így egy konkrét kérdést, helyzetet, problémát is:

  1. spirituális
  2. szellemi
  3. érzelmi
  4. anyagi, fizikai
  5. tudatalatti

Diagnosztizálás tarot kártyával

Az elemzés megad a kérdésre egy fő választ, valamint megmutatja, melyik szinten helyezkedik el a problémát, illetve a kérdést kiváltó ok. Feltárja csakráink állapotát, érzelmi, munkaügyi, egészségi, érzelmi helyzetünket, hiszen egy-egy problémás helyzet, betegség mögött gyakran egészen meglepő ok húzódik meg a háttérben. Allergiás rohamokat, ekcémát okozhat például munkahelyi, párkapcsolati probléma vagy tudatalatti, családrendszerbeli blokk. Ilyen esetekben nem elegendő csak az allergiás, ekcémás tüneteket kezelni, hanem az eredeti blokkot is oldani kell, különben a tüneteket csak ideiglenesen lehet enyhíteni vagy megszüntetni, különben akkor a tünetek a későbbiekben hasonló szellemi, érzelmi inger hatására kiújulnak.

Ezen túlmenően pedig egy teljes elemzés magában foglalja azt is, hogy a kérdező az eredeti kérdéstől teljesen eltérő témájú kérdéseket is feltehessen egy elemzésen belül.

Meghatározható a téma, kérdés, probléma várható kimentele, valamint az elemzés során meghatározott probléma és akadály alapján a kérdező részére saját, névre szóló mantra készíthető, ami azok oldását szolgálja.

A kérdező javaslatot kap a probléma okának és szintjének megfelelő kezelési módokra is, például reiki kezelés, Arolo Tifar kezelés, szellemgyógyászat, szellemi gerincállítás, hipnoterápia, Bach-virágterápia, metamorf masszázs, meditáció, illetve egyéb oldási technikák.

Egy kb. 60 perces tarot sorselemzés ezáltal egy komplex, azaz problémafeltáró, elemző, oldó és megoldási javaslatot kínáló módszer.

Az elemzéshez személyes találkozás szükséges, a sorselemzés kb. 60 percet vesz igénybe, de az első találkozáskor 90 percet szánunk rá.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.