Egyéb tanfolyamok

Dzsuna orosz kontakt nélküli masszázs képzés
Dzsuna orosz kontakt nélküli masszázs képzés
2020.08.09
A Dzsuna egy orosz bioenergetikai diagnosztikai és kezelési módszer, egy kontakt nélküli energetikai masszázs, aminek a célja az energetikai rendszer harmonizálása, azaz az EGÉSZ-ség és testi-lelki egység helyreállítása.

Biztosan Te is érzed, hogy gyakran nehéz "csak úgy, egyszerűen" harmonizálni, "helyre tenni" az energiákat... Ha gyakorolsz valamilyen energiagyógyászati technikát, érezheted időnként, hogy mintha meg se mozdulna semmi, az energia "se ki, se be". Be van tokosodva, mintha egy nagy tömb lenne a test egy részén, ami rendkívül megnehezíti a kezelést vagy a segítséget. A Dzsuna talán a legjobb módszer negatív energiák elvágására, valamint beállt, betokosodott energiák feloldására.

A Dzsuna energetikai gyakorlatok komlex rendszere, ami nem a fizikai testet kezeli, hanem az étertestben és asztráltestben dolgozik, így egy egész testre kitejedő, rendkívül gyors és hatékony gyógyító technika.
A Dzsuna által lehetővé válik:
- energetikai blokkok feloldása (lelki blokkok, de akár epekő, vesekő, ciszta)
- bármilyen jellegű testi vagy lelki probléma megjelenítése az energiatestben, majd kivétele, amivel a teljes probléma megszűnik
- negatív energiák elvágása, eltávolítása (előző életes, családrendszerből származó vagy jelen életbeli energiák, pl. ÁTOK, rontás, rosszindulat)
- konkrét szervi problémák kezelése
- aura helyreállítása
- bőrproblémák, páros szervek betegségeinek kezelése stb.

Előfeltétele: nincs
A tanfolyam díja: 29.000,- Ft

Ismétlés féláron!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.