Egyéb tanfolyamok

Elvonulás a Boszniai Piramisokhoz - hozhatod a családodat is!
Elvonulás a Boszniai Piramisokhoz - hozhatod a családodat is!
2020.07.13 - 2020.07.19
Egy varázslatos zarándokútra hívlak, ahol példátlan belső utazásban lesz részed és amely megváltoztatja az életed!
Tarts velem egy olyan zarándokútra, ami nem a testedet teszi próbára, hanem a lelkedet és a szellemedet!

ÉS NE HAGYD OTTHON A CSALÁDODAT SEM! Nem kell elvonulnod a családodtól, gyermekeidtől azért, hogy fejlődhess, aztán hazatérve még inkább elszakadva érezd magad!
Hogyhogy? Egy hétig Te is hiányoznál nekik és ők is Neked, igaz? Hát, hozd őket magaddal. Így nem kell választanod önmagad és a családod, a szeretteid között. Lehetsz velük is és önmagadban is.
Az emberiség egyik legnagyobb problémája ma az elkülönülés. Ez egy olyan zarándokút, ami nem túlságosan megterhelő fizikailag, de nagyon meg fog dolgoztatni belül. Mégis olyan energiák között és olyan helyen leszünk, ahova szeretnénk elvinni a szeretteinket is, mert már maga a hely és az ottlét is gyógyít és old.Megoldjuk a gyermekeid felügyeletét, a párod pedig, ha a a programokon nem venne részt, pihenhet és töltődhet csodálatos környezetben, gyógyító energiák között, a szabadidőt együtt tölthetitek, így nem kell eltávolodnod tőle, sőt, érteni fogja valamennyire, amit mesélsz és az elvonulás így vele vagy a szeretteiddel közös ÉLMÉNY ÉS NYARALÁS IS LESZ!

Szeretnél egy hétig gyógyító energiák között különleges beavatásokban részesülni?
Tarts velem a 2020. évi nyári elvonulásra a Visokoi Piramisokhoz, amelyeknek felfedezése megváltoztatja a történelmet!
A város legszebb szállása áll rendelkezésünkre a Nap Piramis oldalában, ahol a természetben töltünk hét csodás napot és ahol olyan vendégszeretetben lesz részünk, amit csak itt tapasztalhatsz.

Nem átlagos nyaralásra vágysz?
Valódi feltöltődésre van szükséged?
Gyere velem Visokóba és éld ár azt a csodát, amit a piramisok tartogatnak nekünk!

Miért van ott a helyed?
– 7 napig pihenünk, meditálunk, felfedezünk, töltődünk
– olyan energetikai környezetben leszünk, ahol tökéletesen regenerálódsz, gyógyulsz, a sejtjeid megújulási képessége többszörösére nő
– a meditációk és gyakorlatok során önismereted és képességeid fejlődnek
– különleges beavatást kapsz a piramisoknál
– blokkokat, negatív mintákat oldunk
– jobban megismered a valódi történelmet
– ősi tudáshoz férünk hozzá a piramisok segítségével
– végre úgy dolgozhatsz magadon, hogy nem kell otthon hagyni a családodat
– itt az ideje, hogy valóban tegyél magadért és változtass az életeden

Mit kapsz az egy hetes elvonulás alatt?
– teljesen megszervezett 7 napos nyaralást félpanzióval, szállással, utazással, programokkal – semmire nem lesz gondod
– nagyszerű társaságot, közös programokat
– lehetőséget gyógyulásra, sejtmegújításra – speciális energetikai helyek, meditációk és “élő” víz segítségével
– meditációkat, blokkoldásokat, beavatásokat, programokat
– megtanítok Neked erőhívó gyakorlatokat, amelynek egyszerű és rövid, ám rendkívüli gyakorlatait naponta végezhetjük
– különleges helyeket látogatunk meg, amelyek energetikailag egyedülállóak a világon
– ellátogatunk Mostarba, amely a Világörökség része
– mindenféle szervezési, idegenvezetési és idegen nyelvi támogatás megkapsz

Miért Bosznia-Hercegovina?
Amíg kint tartózkodunk, végig olyan érzésed lesz, mintha antidepresszánst szednél vagy valami ideg- és izomlazítót. Az első pillanattól az utolsóig. És nem akarsz visszajönni, de legalábbis már tervezed, mikor térhetsz vissza. Bosznia- Hercegovina rabul ejt és ha nem vigyázol, függővé tesz. Ha semmit nem tennénk és sehova nem mennénk, akkor is gyógyítana ez a hely. Valahogy elhagyod a stresszt, a feszültséget és a mindennapi rutint olyan szinten, amit nem sok más helyen tapasztalhatsz. Nekem ennyire még sehol sem sikerült és ezt mondják azok is, akik ott jártak velem. Gyermek és felnőtt egyaránt nyugodt, harmonikus, ellazult és jókedvű. Így lehet igazán blokkot oldani és belső utazásra indulni. És mi ezt meg is tesszük.
Bosznia-Hercegovina a FELEMELKEDÉS ORSZÁGA és a FELÜLEMELKEDÉS ORSZÁGA is egyben. Ez a bátor nép képes volt felülemelkedni és túllépni a halálon, a fájdalmakon, a nélkülözésen… nem felejtve, hanem a szeretet és az erő segítségével. Soha sehol ilyen mérhetetlen és önzetlen vendégszeretetet nem tapasztaltam a világban. A bosnyákok szeretetteljes, vidám, kedves, méltóságteljes és erős emberek. Nem félnek adni, nem nézik, mennyivel csökken a hasznuk, örülnek, ha örömet okoznak. Az a sok kín nem tette őket bizalmatlanná, erőszakossá vagy harácsolóvá, sokkal inkább megtanította őket arra, mik a valódi értékek és hogy az érték annál nagyobb, minél több embertársukkal megosztják. Szinte zavarba ejtő ezt nap, mint nap megtapasztalni, mégis felemelő és elgondolkodtató. Tudod, mit fogsz érezni, ahogy átlépjük a határt és közeledünk a piramisokhoz? Hirtelen, indokolatlan, furcsa, meglepő nyugalmat és békét. Isten tudja, miért… A felemelkedés és felülemelkedés országa segít, hogy mi magunk is felülemelkedjünk a mindennapi rutinon, stresszen, fájdalmakon és félelmeken. A bosnyákoknak két lehetőségük volt a traumákkal teli múlt után: lefeküdni és várni a halált vagy felülemelkedni és az életet választani. A bosnyák nép az életet választotta, a félelem helyett a szeretetet, az elszigetelődés helyett az összetartozást és ez viszi őket előre minden nap… és így segítenek minket is, ha hajlandók vagyunk ezt a döntést meghozni. Bosznia-Hercegovina egy nagyon olcsó ország, sok szép dolgot vásárolhatsz majd ott nagyon jó áron.

Az elvonulást és a teljes programot tartja:
Szalai Réka
Sorstervező, író
www.sorstervezo.hu www.reikireka.hu

Szalai Réka
reiki@reikireka.hu
+36309146764

Szeretettel várlak!
Réka

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.