Erhard W.- szellemi gerincállítás Budapest

Erhard W.- szellemi gerincállítás Budapest

Egynapos reiki I. tanfolyamot keresve találtam rá a reikireka.hu oldalra. Itt lettem figyelmes a szellemi gerincállítás elnevezésű módszerre, a gyógyító technika részletes leírására.
Mivel a fiam hirtelen megnyúlt, kamaszkorban van, testi és lelki változásokon megy keresztül, így igen nagy lehetőséget láttam a módszerben, hogy életének ezen a meghatározó időszakán mielőbb könnyítsek. Rékával történt kapcsolatfelvétel követően tudtam meg, hogy a technika orrsövény ferdülésnél is sikeresen alkalmazható, akár távgyógyításban is. A fiam távolról kapott három kezelést (gerinc, orr).
Az első kezelés napján megszűnt a nehézlégzés, a horkolás. A következő napokban lettem figyelmes arra, hogy megnőtt az önbizalma, elszállt a rendszeres aggódás, szorongás. A mozgása egyre összehangoltabb, lendületesebb.Lenyűgözött, hogy Réka távolról ilyen lelki és testi gyógyító folyamatokat tudott beindítani, változásokat kiváltani.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.