Egyéb tanfolyamok

Hatékony párkapcsolati kommunikáció workshop
Hatékony párkapcsolati kommunikáció workshop
2020.08.23
Egy különleges workshopra hívunk, ahol megtanulhatod a párkapcsolati kommunikáció buktatóit erőforrásokká transzformálni! Szeretnéd, hogy a társad megértsen és Te is értsd, mit akar üzenni Neked? Ismerd fel, miért nem értitek meg egymást, miért beszéltek el egymás mellett és tanuld meg, mit tehetsz, hogy valóban meg tudjátok beszélni a dolgokat! Tűnt már úgy, hogy NEM vagy nem az MEGY ÁT, amit mondani szeretnél? Érezted már, hogy hatást próbál gyakorolni Rád? Észrevetted már, hogy nem mindig az a válasz jön ki belőled, amit terveztél? Ha igen, tarts velünk és ismerd meg a legtipikusabb párkapcsolati kommunikációs hibákat! Tanuld meg, hogy a kommunikációnak milyen szintjei vannak és melyiken hogyan folyik a "társalgás"! Megmutatjuk, hogyan "küldheted át az üzenetedet" a párodnak ezeken a szinteken, hogyan ismerheted fel, ha befolyásolni próbál, mit tehetsz, mikor érdemes kommunikálnod és mikor nem.

A workshop elméleti és gyakorlati részből áll, a résztvevők kommunikációs sablonokat és jegyzetet kapnak, amik a továbbiakban is támogatják őket a tanultak fejlesztésében.
A műhelymunka során élő példákat láthatsz, gyakorolhatod a hibák felismerését és a megfelelő módszereket.

A workshopot tartja:
Dajka Viktória
Kapcsolatépítő kommunikáció
www.sorstervezo-akademia.hu
és
Szalai Réka
Sorstervező, író
www.sorstervezo.hu
www.reikireka.hu

Szeretettel várunk!
Viktória és Réka

Helyszín: Eat Clean Diet - Központ 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
Kérünk, a parkolásra szánj időt, hogy jó helyed legyen!

A workshop díja: 24.000,- Ft

Kérjük, részvételi szándékodat Viktóriának vagy Rékának jelezd Messengeren vagy a reiki@reikireka.hu emailcímen.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.