Kiegyensúlyozottabb, boldogabb, félelemmentes élet? – Munay-Ki

Kiegyensúlyozottabb, boldogabb, félelemmentes élet? – Munay-Ki

A Munay-Ki a Peruban és környékén őshonos quechua (kecsua) nyelven azt jelenti: szeretlek téged.

Mit ad Neked a Munay-ki Kiegyensúlyozottabb, boldogabb, félelemmentes élet? – Munay-Ki

Kiegyensúlyozottabb, boldogabb, félelemmentes élet? – Munay-Ki

A Munay-Ki a Peruban és környékén őshonos quechua (kecsua) nyelven azt jelenti: szeretlek téged.

A Munay-Ki kilenc rítusból álló beavatás, amely a perui Andok őshonos népeitől származik, kilenclépcsős beavatása valójában a szeretetbe való beavatás, amely az emberiség következő lépcsőfokaként szolgál.

Az ősi amerikai próféciák egy új emberiség eljövetelét hirdették – akik transzcendentális természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. A Munay-Ki jelenti a kódot ehhez az új emberiséghez, mely energiaátvitellel jut el egyik embertől a másikig.

Az elmúlt évekig a Munay-Ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető, miután éveket töltöttek szent tanulással és csak ezután vehetett részt beavatási rituálén. Az andokbeli öregek úgy hiszik, az emberi történelem egy kritikus ponthoz érkezett, s ezen rítusok el kell, hogy jussanak minél több emberhez.

A Munay-ki rítusai az Indus Völgyi civilizáció Nagy Beavatásai közül valók, azaz legalább százezer évesek. Ezeket a beavatásokat az első orvosságos férfiak és asszonyok vitték át Szibériából a Bering-szoroson át Amerikába i.e. 30.000 körül, amikor még a jég uralta a Földet. Ezek a bátor utazók voltak az ősi Földőrzők.

A Munay-Ki kilenc beavatási rítusból áll, melyek abban segítenek, hogy egyike lehess az Új Embereknek, akik megváltoztatják a világot. A Munay-Ki abban tud Neked segíteni, hogy a béke eszköze és az isteni fény közvetítője lehess e változó világban.

A Munay-Ki rítusai megváltoztatják és felerősítik a fényenergia meződet. A rítusok olyan energiaátadási folyamatok, melyek meggyógyítják a múlt sebeit, vagyis karmikus és genetikai örökségedet. Újraprogramozzák a DNS-edet, lehetővé téve azt, hogy új testet „növessz”, olyat, mely másként öregszik, gyógyul és hal meg, mint másoké.

Ahogy megtapasztalod a Munay-Ki erejét, azonnal érezni fogod a gyógyítók láncolatának jelenlétét és bölcsességét, akik kitörtek a lineáris időből és már az időtlenségben élnek. Ahogy megkapod a kilenc rítust, a csakráid is megkapják a megtisztulás lehetőségét, a tested Szivárvány Testté változik, hiszen a csakráid eredeti színeikben fognak ragyogni, akár a drágakövek.

A Munay-Ki arra hív meg Téged, hogy álmodj egy új világot Magadnak, a Földnek, és azt meg is teremtsd.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.