Miért különleges egy komplett tarot sorselemzés?

Miért különleges egy komplett tarot sorselemzés?

A tarot nem jóskártya, hanem egy olyan módszer, amely azt mutatja meg, hogyan tudunk a leghamarabb a legrövidebb úton a legboldogabb, legteljesebb állapotba jutni. Nem jósol, hanem megmutatja, melyik a ’jó sor’.

A tarot nem jóskártya, hanem egy olyan módszer, amely azt mutatja meg, hogyan tudunk a leghamarabb a legrövidebb úton a legboldogabb, legteljesebb állapotba jutni. Nem jósol, hanem megmutatja, melyik a ’jó sor’.

Ezt archetípusos képekben, szimbólumok segítségével mutatja meg, tehát leképezi az ember életét. Felhasználja az emberi agy azon tulajdonságát, hogy képekben tud a legjobban gondolkodni. Megmutatja, merre halad éppen a kérdező, azaz a jelenlegi helyzete szerint milyen jövőkép rajzolódik ki. Egy egzakt módszer, amely kulcsszavakkal dolgozik.

Emellett az elemzés lehetővé teszi a problémának megfelelő személyre szóló mantra írását, valamint különböző oldási technikákat ajánl – reiki, Arolo Tifar, szellemgyógyászat, Bach-virágesszencia, Schüssler- só, metamorf masszázs, családállítás, fényterápia, meditáció, SVT stb. -, amelyek a kérdező aktuális problémáinak, feladatainak megoldását segítik. A kulcshoz illő zár a kirakás egyedi struktúrája, amely a teljességet hordozza.

A tarot elemzés lehetővé teszi a teljes sors megfigyelését. Egész képet mutat, mert a nagy arkánum minden lapját használja egy kirakáson belül, míg a többi módszer tört kirakásokat tanít. A 22 lap egysége, összefüggései, elhelyezkedése adja a teljességet.
 • A teljes életünket bemutatja egy kirakásból.
 • Egyetlen kirakásban tudjuk vizsgálni az emberi tudat három aspektusát (magasabb ÉN, ego, tudatalatti) és ezek egymásra gyakorolt hatását. Ez az ősi módszer azért adható vissza az emberiségnek, mert néhány évtizede elkezdődött az emberi tudat feltérképezése és modern leírása. Freud és Jung nyomán vált ismertté a tudattalan, a tudatalatti hatások feltárásának lehetősége és a magasabb ÉN (Self) fogalma, szerepe. Ezek megértése segít abban, hogy a Tarot által feltárható analógiás láncolatokat és ezek hatását nyomon kövessük az ember életében és képet nyerjünk az ember cselekedeteinek szellemi okairól.
 • Minden életterület kielemezhető egy kirakáson belül. Az első konkrét kérdésen túl egyetlen kirakásból képet kaphatunk a kérdező minden életterületének(munka, család, párkapcsolat, otthon, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazás, egészség stb.) alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről.
 • A komplett tarot sorselemzés lehetőséget ad a Tarot más létvalóságokat leíró és terápiás rendszerekkel való összekapcsolására is. Így adott kérdésben a Tarot-n keresztül juthatunk el az asztrológia, a feng shui, a numerológia, a kronobiológia rendszerek megállapításaihoz. Felállíthatunk terápiás javaslatokat Bach-virágesszenciák, Schüssler-sók, reiki, Arolo Tifar, szellemgyógyászat, különböző masszázs-akupunktúra technikák felhasználásával.
 • Komoly mélységeket tárhatunk fel előző életeink jelen életünkre gyakorolt hatásait illetően.
 • Felismerhetjük az emberi tudattalanban található képeket, programokat, hitrendszereket, lenyomatokat, azonosulásokat, (egyéni, családi vagy emberiség egészére vonatkozó) bevésődéseket, amelyek hatnak az életünkre.
 • Vizsgálhatjuk a kérdező csakráinak működését, ezzel egészségügyi problémák felismerésére és megelőzésére nyílhat lehetőség.
 • Láthatjuk, hogy a kérdező az – Eric Berne által leírt – emberi játszmák melyikét játssza a kérdéssel kapcsolatban.
 • A várható kimenetel és az ahhoz vezető úton megjelenő akadály és probléma feltérképezésén túlmenően megmutatja, milyen oldási technikák alkalmazása segítheti a kérdezőt a megoldásban, pl. meditáció, SVT, reiki, szellemgyógyászat, Arolo Tifar, Bach-virágesszenciák, Schüssler sók, metamorf masszázs, családállítás, színterápia.
 • Kapcsolat

  Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

  9028 Győr
  1067 Budapest
  2941 Ács
  5100 Jászberény

  Kontakt telefon:

  Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

  Ez a weboldal sütiket használ
  Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.