Mit jelentenek a Munay-Ki rítusai?

Mit jelentenek a Munay-Ki rítusai?

Minden rítus másképpen hat rád és minden rítus kicsit másképp hat mindenkire. A hatásuk azonban azonnal érezhető és a változás rögtön elkezdődik benned.

A Rítusok jelentősége

A rítusok befogadása során új információ kerül a Fénytestedbe, ahonnan az információ eljut az idegpályákhoz és a DNS-hez, ami lehetővé teszi a testi folyamataink átalakulását. Az öregedés lelassul, a gyógyulás folyamatai változnak, változik a halállal való viszony és maga az átlépés is.

A rítusok által a Föld őrzőivé válunk. Átadás közben érzékelhető az ősi gyógyítók, sámánok jelenléte, érzékelhetjük őket, hozzáférhetünk a történeteikhez és a bölcsességükhöz.

A Beavatás Rítusai

Első Rítus – Gyógyítók Rítusa:
E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz áldott lesz.

Második Rítus – Az Erő Sávjai:
Ez a rítus öt fénylő energiaövet aktivál. Az öt öv, öt elemet képvisel, (tűz, víz, föld, levegő, éteri eszencia) melyek bizonyos értelemben szűrőként működnek. Mint egy filter, bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik, így ezen energiák táplálni tudnak téged, ahelyett, hogy megbetegítenének. A világban, ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak.

Harmadik Rítus – Harmónia Rítusa:
A rítus a hét csakra felé hét archetípust (ősmintát) közvetít. Az ősminták, mint fénymagok kerülnek be a csakrádba és több tűzszertartás illetve meditáció szükséges ahhoz, hogy növekedhessenek. Miután megerősödtek, segítenek a csakrákban felhalmozódott salakanyagtól megtisztulni. Az energikus, erős csakrák működése által az ember úgy ragyog, akár a szivárvány. Ez a rituálé segít, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

Negyedik Rítus – Látnokok Rítusa:
A rítus hatására olyan fénysávok aktiválódnak, amelyek összekapcsolják a látókérget, a harmadik szemet és a szívcsakrát. Felébreszti a belső látásodat, segít, hogy érzékelhesd az energia láthatatlan formáit és a lelket.

Ötödik Rítus – Napőrzők Rítusa:
Ez a rítus mestergyógyítók generációival kapcsol össze, segítségükkel képes vagy behívni a szent helyek energiáit pl. Stonehenge, Machu Picchu. Fontos szerepe van az ember és az anyaföld viszonyában lévő egyensúly és gyógyulás megteremtésében. A Napőrzők voltak a gyógyítók (curanderos), a gyógynövény szakértők és a bábák is, akik a születésnél és a halálnál jelen voltak. Általában nők voltak és nagy tudással rendelkeztek a föld női vonásairól. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását, és segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.

Hatodik Rítus – Bölcsességőrzők Rítusa:
Ezzel a rítussal megkezded a belső férfi gyógyítását. Összeköt téged fényes teremtmények generációival a múltból és a jövőből. A legenda szerint az ősi bölcsesség a magas hegységekben lakozik. Ez a rituálé a hófedte csúcsokkal van kapcsolatban, az erő szent helyeivel. Hozzájárul, hogy kilépj az időből, s megtapasztald az időtlenséget. A Bölcsességőrzők generációja gyógyító férfiak és nők, a múltból, aki legyőzték a halált és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és, hogy megosszák azokat másokkal, amikor időszerű és megfelelő.

Hetedik Rítus – Földőrzők Rítusa:
Ez a rítus összekapcsol az arkangyalokkal, a galaxis őrzőivel, minden földi életforma kísérőivel. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, s meg tudják idézni erejüket, bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnokok képességét és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal.

Nyolcadik Rítus – Csillagőrzők Rítusa:
Ez a rítus biztonságosan átsegít a változásokon, amelyek 2012. körül kezdődtek. A fizikai test elkezd átalakulni és Homo Luminoussá válik. Az öregedési folyamatok lelassulnak, a DNS új információkkal gazdagodik, a test ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben.

Kilencedik Rítus – Teremtő Rítus:
A kilencedik rítus felébreszti Benned a Teremtő Fényt és minden élet védelmezőjévé válsz, beleértve a legapróbb homokszemtől az univerzum legnagyobb galaxis halmazáig. E rituálét 2006 nyarán kaptuk meg az Andok-beli Inka Idősöktől, azelőtt még sosem volt elérhető a földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették „Krisztus vagy Buddha Tudatukat” hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de soha nem volt lehetséges, hogy eme megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak, egészen máig.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.