Munay-Ki – Beavatás vagy tanfolyam?

Munay-Ki – Beavatás vagy tanfolyam?

A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló ősi dél-amerikai beavatás, amely áthatja energiatestünket, megmagyarázhatatlan módon változást indít el bennünk, felgyorsítja és segíti fejlődésünket, valamint előhozza gyógyító képességeinket, tisztán látásunkat.

A 2. nap alatt emellett megtanulod átadni a rítusokat, a gyakorlatok és meditációk segítséget nyújtanak a rítusok erejének aktiválásában, ezért a kilenc rítusból álló beavatás egyben tanfolyam is. A meditációk és gyakorlatok segítik a rítusok és az ősi bölcsesség megértését, befogadását, megélését.

Már maga a beavatás is komoly és mélyre ható változásokat indít el benned és a világodban, a gyakorlatok pedig felerősítik ezt a változást és felgyorsítják az életedben bekövetkező pozitív hatásokat.

A beavatást egy Pi-kővel kapod, amely a Te saját Pi-kőved lesz. Ez a kő az ázsiai hagyományokban a teljesség, a menny, a karma szimbóluma. Fénylő energiatestünket, a dolgok egységét, élet és halál körforgását, a kundalini energiát jeleníti meg.

A rítusok egyesével is tovább adhatók, de saját Pi-kővet az kap, aki mind a kilenc rítusba beavatást nyer.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.