Munay-Ki – Ősi beavatási rítusok az inkáktól

Munay-Ki – Ősi beavatási rítusok az inkáktól

“Mi vagyunk a folyamatok, a Rítusok őrzői, és ez megnyitotta bennünk annak a lehetőségét, hogy emberként azzá váljunk, akik valójában vagyunk. Ez a folyamat azonban nem csak az indiánokról szól, ez a folyamat mindannyiunkról szól, az egész világról szól.”(Don Manuel Quispe)

Él Peruban egy ősi, spirituális tradíció, ami az energiával és a négy elemmel (Levegő, Víz, Tűz, Föld) dolgozik. A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló beavatás, amely az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származik. A Munay-Ki a Peruban és környékén beszélt őshonos quechua nyelven azt jelenti: szeretlek téged. A Munay-Ki kilenclépcsős beavatása valójában a szeretetbe való beavatás, amely az emberiség következő lépcsőfokaként szolgál.

 

A Munay-Ki egy kilenc lépésből álló rituálé a múlt sérelmeinek gyógyítására, amelyek származhatnak gyerekkorunkból, vagy lehetnek karmikusak és előző életből hozottak, esetleg több életen át hordott terhek. A Munay-Ki beavatás jelentősége abban áll, hogy megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket ezeknek a múltbeli traumáknak a következményei. A negatív minták, sérelmek megtisztítása szabaddá tesz, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj, a ’Homo Luminous’, azaz Fényember.

A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokát is jelentik, átrendezik idegpályáinkat, hogy egy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló beavatás, amelynek során az ember – aki gondoskodást fogadott minden teremtményért – a bölcsesség és az erő emberévé válhat. A Munay-Ki kódokat (fénylő magokat) energiaátadással kapjuk meg a testünkbe, illetve a csakráinkba, melyek aztán ott kifejtik áldásos hatásukat és növekedésnek indulnak, hogy egész életünkben támogató erőként legyenek jelen bennünk. Ahogy a Munay-Ki beavatásban részesülünk, érezzük az úgynevezett fénylő teremtmények jelenlétét és bölcsességét. Ahogy rezgésszintünk emelkedik, ők segítenek majd utunkon.

Az ősi amerikai próféciák egy új emberiség eljövetelét hirdették – akik transzcendentális természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Korunk emberére ettől függetlenül is különösen jellemző a szabadság, a szeretet és a félelemmentesség iránti vágy.

A Munay-Ki jelenti a kódot ehhez az új emberiséghez, mely energiaátvitellel jut el egyik embertől a másikig. Az elmúlt évekig a Munay-Ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető, miután éveket töltöttek szent tanulással és csak ezután vehetett részt beavatási rituálén. Az andokbeli öregek úgy hiszik, az emberi történelem egy kritikus ponthoz érkezett, s ezen rítusok el kell, hogy jussanak minél több emberhez.

A Munay-Ki rítusokat Dr. Alberto Villoldo hozta el Nyugatra 2006-ban (www.munay-ki.org), aki orvosi antropológia háttérrel évekig dolgozott amazonbeli sámánokkal, majd pedig a laikákkal, az inkák leszármazottjaikkal.

A Munay-Ki rítusok során a sejtemlékezetben szunnyadó ősi gyógyító kódokhoz kapcsolódunk, azokhoz a gyógyító erőkhöz, melyek kivétel nélkül mindannyiunkban megvannak, bárhol, bármely kultúrában éljünk is.

Ez a rituálésorozat a Fényember eljöveteléről szól, akit már nem kötnek gúzsba a félelmei, arról a generációról, amely képes tiszteletet tanúsítani az élet minden formája iránt. Mi vagyunk ez a generáció, mi vagyunk azok, akik képesek erre a mély átalakulásra, erre a mély transzformációra.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.