Reiki tanfolyamok

Reiki 1 tanfolyam Budapest június
Reiki 1 tanfolyam Budapest június
2017.06.15
A Reiki 1 tanfolyam során
- elsajátítasz egy életmódot, ami komoly pozitív változást hozhat az életedben,
- megtanulsz aurát harmonizálni, csakrát tisztítani,
- elsajátítod a kézrátétellel gyógyítás módszerét, amivel segíteni tudsz a magad és szeretteid lelki és testi problémáin,
- a beavatás által emelkedik rezgésszámod és energiaszinted, ami segíti szellemi és lelki fejlődésed, de egyben a mindennapi életedet is.

Reiki 1 tanfolyam Budapest

A világon ma is teljesen egyedülálló Reiki gyógyítás már számtalan esetben bebizonyította, hogy rendkívül hatékonyan alkalmazható a test, a lélek és a szellem harmóniájának helyreállítása érdekében. Tudni kell, hogy ezek egyike sem választható el a másiktól, szervezetünk komplex egészként működnek.

Lehet, hogy a szervezet egészséges, de pszichésen annyira szenvedünk, hogy az már testi tüneteket produkál. A Reiki gyógyítás tulajdonképpen saját magunk megismeréséről, céljaink, életünk mikéntjének jobb átlátásáról is szól.

Már a Reiki 1 tanfolyamon meditációk és gyakorlatok segítségével ráhangolódsz az isteni energiára és megtanulsz annyira “bánni” ezzel az energiával, hogy önmagadat és másokat is kezelni tudd, miközben elsajátítod a kézrátétellel gyógyítás alapjait. Fájdalmat tudsz megszüntetni, testi problémákat kezelni. Megtanulsz aurát harmonizálni és csakrát tisztítani. Saját rezgésszámod és energiaszinted egyaránt nagy mértékben megemelkedik és a beavatáson keresztül megtapasztalod a gyógyító csatornáid megnyílását és megtisztulását.

Reiki 1 tanfolyam Budapest

A tanfolyam díja: 8.900,- Ft, mely magában foglalja a nyomtatott kézikönyv és a R.A.I. (Reiki Association International) által kiadott hivatalos oklevelet is.

Jelentkezés itt az oldalon, vagy a reiki@reikireka.hu emailcímen!

Ha kérdésed van, hívj a +36 30 914 67 64 telefonszámon.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.