Reiki tanfolyamok

Reiki II. tanfolyam és beavatás - 2020. JÚLIUS
Reiki II. tanfolyam és beavatás - 2020. JÚLIUS
2020.07.06
A tanfolyamon megismerkedtek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással megkapjátok a jogot és képességet a szimbólumok alkalmazására.

Képesek lesztek teret tisztítani, ételeitek, italaitok rezgésszámát megemelni, ezzel számotokra könnyebben emészthetővé tenni, pszichoszomatikus problémákat kezelni és fontos események előtt magatoknak előre tudtok küldeni energiát (műtét, vizsga, interjú stb. előtt), illetve másokat távkezelni.

Emellett minden reiki kezelés sokkal hatékonyabb és eredményesebb lesz. Felerősödik a gyógyító erőtök és az érzékelésetek is.

A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszámotok és az energiaszintetek, ami erősíti a lelki és fizikai ellenállóképességet, a tudatosságot és támogatja a tanulófolyamatokat. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

Előfeltétele: Reiki I.

Tanfolyami díj: 23.500.- Ft.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.