Egyéb tanfolyamok

Szellemi gerincállítás és alkímia képzés lemúriai beavatással
Szellemi gerincállítás és alkímia képzés lemúriai beavatással
2020.08.11
„Mindaz, ami púpos, simuljon el, mindaz, ami görbe, egyenesedjen ki.” Biblia
A szellemi gerincállítás olyan különleges alternatív gyógyító technika, amely bizonyítható és eredménye tartós, illetve akár AZONNAL LÁTHATÓ. Eredményei szinte CSODA számba mennek!

Nem csak terapeutáknak, de TERAPEUTÁNAK kimondottan CSODÁLATOS GYÓGYÍTÓ MÓDSZER, KOMPLEX, HOLISZTIKUS, GYORSAN ÉS ELKÉPESZTŐ MÓDON EREDMÉNYT HOZÓ TECHNIKA!
Nem csak gerincproblémáknál hatékony, de IDEGRENDSZERI PROBLÉMÁKnál, SZKLERÓZIS MULTIPLEX , ALZHEIMER-KÓR, PARKINSON KÓR, EGYENSÚLYPROBLÉMÁK, SZERVI BETEGSÉGEK, ALLERGIÁK, SÉRVEK, NEHEZEN GYÓGYÍTHATÓ BETEGSÉGEK esetén is!

A 2 képzésen megtanulod a GERINC ÁTPROGRAMOZÁSÁT, az IMMUNRENDSZER AKTIVÁLÁSÁT, MINDEN nemű DISZHARMÓNIA MEGSZÜNTETÉSÉT, ELŐZŐ ÉLETELből, a MAGZATI KORból, ill. a JELEN ÉLETből származó blokkok, negatív TUDATALATTI PROGRAMOK KIOLDÁSÁT és még sok mást.
A LEMÚRIAI BEAVATÁS pedig segít, hogy a lehető LEGMAGASABB TUDATSZINTEN és a TISZTA TUDATOSSÁG állapotában végezd el.
A KÉPZÉSRŐL OKLEVELET ADOK. További időpont megegyezés szerint.

A technika nem csak EMBEREKNÉL, de ÁLLATOKNÁL is sikeresen alkalmazható, további nagyszerűsége, hogy TÁVKEZELÉSSEL is működik!

A szellem erejével történő „felegyenesítés” a hátgerincet helyre illeszti és ennek eredményként számos betegség oka megszűnik a tünetekkel együtt. Szellemi gerincállítás technikával elérhető a SZELLEMI ALKÍMIA is, azaz az emberi testet érő KÁROS SUGÁRZÁSOK SEMLEGESÍTÉSE, a NEHÉZFÉMEK, MÉREGANYAGOK testből való KIVEZETÉSE, valamint a lakó- és munkahelyiségek zavar- és SUGÁRZÁSMENTESÍTÉSE is lehetséges.A Szellemi Gerincállítás egy olyan módszer, ami a fogamzáskori EREDETI TORZÍTATLAN INFORMÁCIÓS ÉS ENERGETIKAI ÁLLAPOTOT közli újra a testtel egy olyan gerincen keresztüli impulzussal, ami a lélek testet öltésének pillanatában történthez hasonlítható.

Ezáltal valójában visszatérést jelent az ISTENI RENDhez, ahol a rendezett struktúrák helyreállítása az öngyógyító erők felszabadítása által jön létre, miután fizikai, érzelmi és szellemi szinten is blokkok oldódnak fel. Ennek nyomán a gerincoszlop újra felépíti önmagát EREDETI PROGRAMJA szerinti, ezáltal a CSÍPŐK, VÁLLAK EGYENESEN állnak és a LÁBAK HOSSZBELI ELTÉRÉSEI ELTŰNNEK.

A képzés díja: 120.000,- Ft, mely tartalmazza egy szellemi gerincállítás díját, hogy a "saját bőrődön" megtapasztald.

Jelentkezni emailben, Messengeren és a 30 9146764 telefonszámon lehetséges.

További információk a módszerről:
http://reikireka.hu/nehezfemek-sugarzasok-kivezetese-a-testbol/cikk/56/
http://reikireka.hu/testi-lelki-szellemi-diszharmonia-es-isteni-rend/cikk/55/
http://reikireka.hu/miert-a-gerinc/cikk/53/

Szeretettel várlak, hogy megtapasztald a csodát!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.