Tarot éves elemzés 2020

Tarot éves elemzés 2020

ISMERD MEG ÉS TERVEZD A 2020. ÉVEDET!
TUDD MEG, MIRE SZÁMÍTS, MIRE KÉSZÜLJ FEL, MILYEN IRÁNYT VESZ AZ ÉLETED IDÉN!
2020 különleges év lesz… A tettek és az eredmények éve lehet, ha engeded és teszel érte.
Az éves sorselemzés 2020-ra vonatkozóan megmutatja, mire számíthatsz ebben az évben. Hogyan lehetséges? Minden visszatér a forrásához. Azaz minden gondolatunk, érzésünk, kimondott szavunk, cselekedetünk a külvilágba kibocsátott energia. Mivel minden energia előbb-utóbb visszatér, az éves elemzés képes rávilágítani arra, milyen – általad kibocsátott – energiák térnek vissza hozzád 2020-ban.

KÉRJ ÚTMUTATÁST arról, MIRE FIGYELJ ODA, hogyan hozhAtod ki egy-egy helyzetből a legjobbat, mikor érdemes munkahelyet váltanod, nyaralni menned… vagy más általad fontos dologgal kapcsolatban!

Tarot éves elemzés jelentkezés

E-mailben: reiki@reikireka.hu
Telefonon: +36 30 914 6764

Megismerheted az éved alakulását, a fő irányvonalakat, lehetőségeket, veszélyeket, mégpedig havi bontásban, MEGOLDÁSI JAVASLATOKKAL.

Az elemzés sem jósol, de valóban megmutatja a „jó sort”, azaz, hogyan érheted el a legrövidebb úton, a legkisebb erőfeszítéssel és a legkevesebb problémával és stresszel a 2020. évi céljaidat.

Mit kell tenned?
Az energiák Vízkereszt napjától alakulnak ehhez optimálisan. Tehát 2020. január 6-28. között kell megkeverned a lapokat, én felírom és az éves elemzésedet írásban kapod meg havi bontásban. Így a kártya megkeverésétől számítva pontosan 1 évre szól és akárhányszor újra elolvashatod. Így nem felejtesz el semmi fontosat, hiszen adott helyzetben újra elolvashatod az oda vonatkozó információkat.
Miért fontos ez? Sokan jelzik vissza nekem, hogy egy-egy téma elemzését akkor értették meg igazán, amikor belekerülve újra elolvasták „más fejjel”, így ki tudták hozni a legjobbat a szituációból. Azt is mondták már, hogy „mindig beleírok valamit”, ahányszor újra olvassák, mert mindig meglátnak benne valami új fontos információt, üzenetet, oldani valót.

ÉS HA NEM TUDUNK SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI?
Kérj tőlem éves elemzést 2020. január 6-28. között. Megbeszéljük, milyen adatokat kell megadnod vagy beszélünk telefonon, ezután már Rád tudok hangolódni és én keverem meg a lapjaidat. Az elemzést pedig megkapod írásban.

MIT TUDHATSZ MEG AZ ÉVES TAROT ELEMZÉSEDBŐL?
- mik a fő feladataid idén minden szinten (spirituális, szellemi, érzelmi, fizikai, illetve tudatalatti szinten)
- milyen állapotban van az energiatested, melyik csakráidra és milyen betegségekre, problémákra kell odafigyelned ebben az évben, hogyan előzd meg őket,
- mire számíthatsz és mire fordítsd több energiát a különböző életterületeken és szinteken,
- mik a fő nehezítettségek, hogyan küzdd le őket,
- milyen fő problémával és akadállyal kell számolnod, miért és mit tehetsz, hogy ezeket feloldd,
- melyik az a tudatalatti program, ami a legjobban gátol ebben az évben Téged és hogyan lehet feloldani,

 

KÉRDEZHETSZ IS?
Természetesen! Ha van KONKRÉT KÉRDÉSED, TERVED, VÁGYAD, jelezd és azokra külön tudok figyelni és megmondani, mikor a legaktuálisabb, mikor a legkedvezőbb a helyzet pl.:

  • MIkor vágj bele új vállalkozásba?
  • Mikor látszik új párkapcsolat, költözés stb.?
  • Mikor menj nyaralni?

és MÉG ERRE IS SZÁMÍTHATSZ…
Az elemzés megmutatja,

  • mikor van nehezebb időszakod, meddig tart, mitől lesz nehezebb és hogyan tudsz a legjobban kijönni belőle,
  • mely időszakokat tudd a legjobban felhasználni a céljaid megvalósulására és hogyan tudod a legtöbbet kihozni belőle.

HOGY NÉZ KI EGY ÉVES ELEMZÉS?
Egy nagyon kedves kliensemtől megengedte nekem, hogy név nélkül kitegyem a 2019. évi éves tarot elemzését, ebből képet kaphatsz arról, mire számíthatsz egy éves elemzésnél.

Itt töltheted le a „példa éves sorselemzést”:

Tarot Éve elemzés minta

Minden elemzésnél javaslok oldási lehetőségeket, illetve segítek abban, mit tehetsz, hogy az éved a lehető legjobban alakuljon.

A személyes találkozás vagy az online egyeztetés10-15 percet vesz igénybe, majd írásban, 7-8 oldalnyi terjedelemben küldöm el, havi bontásban.


A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSHOZ KÉRJ IDŐPONTOT, MERT AZ ÉVES sorsELEMZÉSHEZ JANUÁR 28-IG MEG KELL, HOGY KEVERD A KÁRTYALAPOKAT! Az online egyeztetést is ugyaneddig kell megoldanunk!

Az éves sorselemzés komoly segítséget jelent abban, hogy felkészüljünk bizonyos váratlan eseményekre, hitet és erőt ad olyan helyzetekben, amikben bizonytalanok vagyunk és abban is segít, hogy egy-egy eseményt, döntést, tervet mikorra időzítsünk, melyik hónap a legalkalmasabb rá.
Tarot éves elemzés

Tarot éves elemzés ideje: 10 - 15 perc
Személyes találkozó vagy online egyeztetés után a Tarot éves elemzést e-mailben, vagy kérésre postán küldöm (körülbelül 7-8 oldal)

 

különleges ajánlatom 2020. január 28-ig – évkezdő csomag:
AMENNYIBEN KÉRSZ ÉVES ELEMZÉST ÉS MEGVÁSÁROLOD A PRÉMIUM CSOMAGOMAT (Sorstervező c. könyv, Sorstervező Munkafüzet és Sorstervező Kártyák), AMIRE MEGHOSSZABBÍTOTTUK A KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYT – EGY, AZ ÉVES ELEMZÉSED ALAPJÁN SZÁMODRA SZÜKSÉGES TÉMÁBAN EGY TÁVKEZELÉST ADOK AJÁNDÉKBA.
Éves elemzés díja: 15.000,- Ft
Prémium csomag karácsonyi kedvezménnyel: 19.000,- Ft helyett 15.000,- Ft
Ajándék távkezelés értéke: 15.000,- Ft

évkezdő csomag tehát 49.000,- Ft helyett most 30.000,- Ft!
Rendeld meg itt!

Boldog Új Évet Kívánok!

Tarot éves elemzés jelentkezés

E-mailben: reiki@reikireka.hu
Telefonon: +36 30 914 6764
vagy az alábbi űrlapon:

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.