Tarot éves elemzés PÉLDA

Tarot éves elemzés PÉLDA

Példa tarot éves elemzés 2017-re

Egy kedves kliensemtől engedélyt kaptam rá, hogy név nélkül kitegyem a 2017. évi éves tarot elemzését, hogy legyen képed arról, mit kapsz az Éves tarot elemzés során.

Ez az elemzés nem tartalmaz plusz tudatalatti programokat és előző élet elemzését sem, mert a kérdező jelenlegi évére sem plusz tudatalatti programok, sem előző élet energiája nem hat különösen. Ez könnyítés az évében. Amennyiben az elemzés ezt igényli, az előző életet (mikor és hol éltél, hány évet éltél, mi volt az adott előző élet tanulsága, milyen energiákat hozol át 2017-re, férfi vagy nő voltál, volt-e családod, milyen volt az életed, stb.) és az egymással gyakran párhuzamosan futó tudatalatti programokat is kielemzem, akkor az elemzésed annyival hosszabb, a díja azonban nem emelkedik.

Ha tudod, milyen fontos döntéseket kell meghoznod, milyen változások várhatók (költözés, esküvő, válás, gyermekáldás, munkahelyváltás, külföldi út, vállalkozás, stb.), akkor arra külön figyelek és kiemelem, ha később derül ki hasonló információ, utólag is szívesen megnézem az elemzésedben, mikor a legalkalmasabb vagy mikor nem érdemes. Előfordul ugyanis, hogy bár az elemzés nagy részét rögtön érted, mégis van, ami nem világos azonnal teljesen. Amikor azonban eljön az adott időszak, megérted, mire vonatkoznak az információk (ha nem, akkor kérdezz).
 

Tarot éves elemzés példa megtekintése:

Tarot Éve elemzés minta

 


Az elemzés nem egy önbeteljesítő program, de nagyon jól mutatja az energiák alakulását, ami a tapasztalatok alapján komoly segítséget jelent egész évben.

Az elemzés igénylésére és személyes találkozásra január 28-ig van lehetőség az energiák változása miatt.

Az elemzéshez személyes találkozás szükséges, ami 10-15 percet vesz igénybe, majd írásban, 6-7 oldalnyi terjedelemben küldöm el, havi bontásban, a felmerülő kérdésekre pedig utólag is szívesen válaszolok.

 

 

 

A személyes találkozáshoz kérj időpontot, mert az éves tarot elemzéshez január 28-ig meg kell, hogy keverd a kártyalapokat!

 


Az éves tarot elemzés azt mutatja meg, mely energiák térnek vissza hozzánk a külvilág felől – amiket valamikor mi magunk indítottunk útjukra, mint egy bumerángot – az adott naptári évben.

Tarot éves elemzés komoly segítséget jelent abban, hogy felkészüljünk bizonyos váratlan eseményekre, hitet és erőt ad olyan helyzetekben, amikben bizonytalanok vagyunk és abban is segít, hogy egy-egy eseményt, döntést, tervet mikorra időzítsünk, melyik hónap a legalkalmasabb rá.

Tarot éves elemzés

Tarot éves elemzés ideje: 10 - 15 perc
Személyes találkozó után a Tarot éves elemzést e-mailben, vagy kérésrepostán küldöm (körülbelül 6-7 oldal)

A Tarot éves elemzés elkészítésére január 28-ig van lehetőség!

Tarot éves elemzés jelentkezés

E-mailben: reiki@reikireka.hu
Telefonon: +36 30 914 6764
vagy az alábbi űrlapon:

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.