Egyéb tanfolyamok

Teljes 90 perces állapotfelmérés azonnali,célzott metaterápiával
Teljes 90 perces állapotfelmérés azonnali,célzott metaterápiával
2020.08.08
Egész nap teljes állapotfelmérés Energy Wave System programmal akár sejszintig SZEMÉLYESEN, EGYÉNI KONZULTÁCIÓ FORMÁJÁBAN EGYEZTETÉS ALAPJÁN!
A felmérés időtartama 1-1,5 óra, ezért előre egyeztetett időpontokban tudjuk megszervezni.

Az EWS program, valamint a kínai és az orosz medicina tudásának segítségével feltérképezhető a teljes test állapota, az egyes szervek állapota, továbbá a közöttük lévő összefüggések és a várható kimenetel a virtuális modell segítségével.
Különösen nagy érték az élő és élettelen TOXINOK, KÓROKOZÓK, VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK, GOMBÁK, FÉRGEK kimutatása, azok szervezetre gyakorolt hatása. kimutathatók ÉTELALLERGIÁK és különböző intoleranciák, valamint azok hatásai a szervezetre és egyes kórfolyamatokra.
A különböző problémák előrehaladottsági állapota is kimutatható.
A beépített METATERÁPIA segítségével pedig a 3-4 legproblémásabb terület gyors és hatékony frekvenciaterápiás kezelése is lehetséges.

A FELMÉRÉS ELVÉGEZHETŐ AZ ÖN ÁLTAL ISMERT PROBLÉMÁKRA, TÜNETEKRE, PANASZOKRA ÉS/VAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN, ILLETVE AZ ÁLTALAM ÉRZÉKELT TERÜLETEKRE, MINDEZ EGYÉNTŐL ÉS IGÉNYTŐL FÜGGŐEN.

Az Energy Wave System egy komplett rendszert kínál. Az EWS test elemző készülék segítségével esetlegesen felfedhetjük a betegségek mögött rejlő lehetséges okokat, amelyek a tünetekből, vagy a hagyományos diagnosztikus módon nem biztos, hogy még észlelhetőek.
Felhívhatja a figyelmet a lehetséges kórokozókra, hiánybetegségekre, és a szervezete számára szükséges hatóanyagokra.
Emellett fényt deríthet bonyolult, betegségeket okozó esetleges érzelmi okokra, és a szervi problémák mögött fellelhető információhiányra.
Az Energy Wave System professzionális frekvenciaterápiás készüléke rengeteg vírus, baktérium, mikróba és organizmus pontos adatait tárolja, a felhasználó a készülék segítségével, a megfelelő frekvenciával akár el is pusztíthatja ezen kórokozókat, vagy éppen a megvédendő szervezetet egészségre „hangolhatja”.
Egy mondatban összefoglalva ez mit jelent? Fájdalommentesen, mellékhatások nélkül képes segíteni a szervezetet.

A felmérést végzi: Szalai Réka sorstervező, író, energiagyógyász

A teljes állapotfelmérés időpontja: 2020. augusztus 8-án 8:30 órától előre egyeztetett időpontokban.
Helyszíne: Ramasada Bőség és Jóga Stúdió
Jászekrény, Árpád u. 15.
Díja: a teljes állapotfelmérés, valamint 4 metaterápia összesen 24.000,- Ft

Helyedet 6.000,- Ft előleggel foglalhatod le személyesen a Ramasada Bőség és Jóga Stúdióban vagy átutalással a 12010659-00646420-0010007 bankszámlaszámra (Szalai Réka Raiffeisen Bank Zrt.).

Az EWS technológiára további információk:
http://reikireka.hu/ews-professzionalis-frekvenciaterapias-keszulek/cikk/123/

Érdeklődés és időpont egyeztetés:
Szalai Réka
+36309146764,

Szöllősi Eszter
+36702359891
Ramasada Bőség és Jóga Stúdió,
valamint Messenger üzenetben

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.