Mágiaoldás és Alkímia képzés és beavatás - Teremtő Kódokkal

Mágiaoldás és Alkímia képzés és beavatás - Teremtő Kódokkal

avagy gyógyítás a Teremtő Kódokkal és a fekete mágia kioldása

Az egy napos programon jó néhány TISZTÍTÁS, blokkoldás, karmaoldás, családrendszeri OLDÁS segítségével készítünk fel a beavatásra.
Az egy napos programon jó néhány TISZTÍTÁS, blokkoldás, karmaoldás, családrendszeri OLDÁS segítségével készítünk fel a beavatásra.

Különleges, rendkívül magas rezgésű MESTEREK, KOZMIKUS BEAVATOTTAK támogatásával minden szintedet és testedet megtisztítjuk a negatív energiáktól, blokkoktól egészen a legmagasabb szintedig. Megtisztítjuk és harmonizáljuk a fő MERIDIÁNJAIDat, azaz ENERGIAVEZETÉKEIDet.

Megtisztítjuk a MORFOGENETIKUS MEZŐt , kioldva a családrendszeri blokkokat, elengedve az apai és anyai mintákat, megváltva a szabadságodat, hogy önmagad lehess és szabadon élhess. Kitisztítjuk a MAGZATI KOR traumáit, pótoljuk, lekérjük a hiányzó ISTENI KÓDOKat, tisztítjuk a férfi és női MINTÁKAT az ŐSANYAI és ŐSAPAI vonalon a teremtő ősenergiáig visszakövetve - ezáltal ÚJ férfi és női ARCHETÍPUSOKat képezünk le.
Elengedjük a múltat és ÚJJÁSZÜLETÉS-BEAVATÁS során a teremtő kódok segítségével átkódoljuk a magasabb síkjaidat.

Dolgozunk a víz-energiával, az energiatested megtisztítása érdekében, aktiváljuk a LEMÚRIAI KAPCSOLATOKat.

Az ALKÍMIA hatására a CSAKRÁID átprogramozásra kerülnek, az energetikai, majd a spirituális DNS-edből a károsodott, betegségekre, illetve más negatív programokra hajlamosító kromoszómák kicserélődnek.Az ÉLETTERVED a szellemi vezetőd segítségével felülvizsgálatra és tisztításra kerül, majd az EGOdat ennek megfelelően és a beavatás érdekében áthangoljuk a magasabb rezgésű ÉNedhez. A KARMA Bizottság előtt karmakönnyítést és oldást kérünk, ENERGIAPIRAMISOK és KRISTÁLYKOPONYÁK aktiválásának hatására nagy mértékben megemelkedik a rezgésszámod és energiaszinted. NEGATÍV KARMA oldódik, POZITÍV KARMA aktiválódik.
A karmatisztítás legerősebb és legmélyebb pontja a KARMABOLYGÓ megtisztítása.

Mágiaoldás és Alkímia képzés és beavatás - Teremtő Kódokkal

Jelentkezés a tanfolyamra

Az egyik legfontosabb lépés a MÁGIAOLDÁS, azaz minden fekete vagy más ártó mágiát, kötést, átkot, oldás, sötét energiát megszüntetünk, átkódolunk az ISTENI KÓDOK segítségével, valamint FELBONTJUK A SÖTÉT OLDALLAL KÖTÖTT SZERZŐDÉSEIDet, bármelyik életedből származzanak is. Így tudsz valóban megtisztulni és szabaddá válni.
A Benned lévő sötét anyagot, ANTI-ANYAGOT átkódoljuk, mert az betegségekre, ártó, negatív energiák befogadására hajlamosít és rákos sejtekként szaporodik a magasabb rezgésű testeidben, majd a fizikai szervezetben is.

Mindehhez CSOPORTHÁLÓt állítunk fel, aktiváljuk a "TARKÓ LÓTUSZT", A MAGASABB SPIRITUÁLIS TENGELYEDet, így a tisztítások és oldások különleges energetikai légkörben történnek. Ha nem látod vagy érzed az energiákat, akkor sem kell tartanod tőle, minden tisztítást, oldást általánosan és személyre szabottan is elmondunk közben, hogy tudd, mi és hogyan zajlik.

MIT KAPSZ A BEAVATÁS ÁLTAL?
Az energiarendszered tisztává és magas rezgésűvé válik.
Az alkímia során átkódolásra kerül minden szinted.
Aktiváljuk a SZÍV-KAPUT és az ÚJJÁSZÜLETÉS-KAPUT.
Saját BEAVATÓ KÓDOT KAPSZ, hogy a mágiaoldást, a fekete anyag kioldását és az átkódolást másoknál is el tudd végezni.
Megkapod a hozzáférést az ŐSI TEREMTŐ KÓDOKhoz, amik az átprogramozáshoz szükségesek.
Képes leszel mágiát oldani, az ANTI-ANYAGOT ÁTPROGRAMOZNI.
ÖSSZEHANGOLUNK az ehhez szükséges MESTEREKKEL.
EMELT SZINTŰ ELME- ÉS TUDATTISZTÍTÁSban lesz részed.
Hozzárférést kapsz az EGREGORhoz ("saját felhőhöz").
Megismerkedsz SZENT GERMAINnel, az ALKÍMIA MESTERÉvel, aki Téged is segíteni fog.
Továbbá a mi legmagasabb tudatszintünk is Melletted lesz minden alkalommal, amikor dolgozol ezzel a tudással, hogy biztosítsuk a tiszta és sikeres oldást.

TERAPEUTAKÉNT hogyan tudod használni a kapott tudást?
Ezeket az oldásokat, átprogramozásokat, átkódolásokat másokon el tudod végezni, de a megszerzett tudást nem adhatod tovább és ha terapeutaként végzed, azt az általunk meghatározott áron teheted.

A programot tartja:
Szalai Réka, Anish'aam
energiagyógyász, terapeuta, tisztán látó és értő

Kirvai Krisztina, Sirahysa-E'hlyon
lélekgyógyász, meditációs tréner

A program időtartama: 10.00-16.00 óráig
Helyszíne: Alory Testi-Lelki Stúdió, 1162 Budapest, Bíztató u. 11.
Parkolás a ház előtt könnyen és díjmentesen lehetséges (Azaz nem kell időt és pénzt szánnod rá.)

Maximális létszám: 11 fő

Díja: 89.111,- Ft.

HELYEDET 35.000,- Ft BEFIZETÉSÉVEL tudod BIZTOSÍTANI, amelyet visszafizetni nem áll módunkban. Ha a program előtt legkésőbb egy héttel jelzed, hogy a részvételed nem megoldható, a befizetett összeget a következő programon tudod felhasználni. A program előtt egy héten belül már nem tudunk elfogadni lemondást, mivel az első összeg befizetésétől kezdve elkezdünk áthangolni, mert az energiatestednek és a fizikai testednek fokozatosságra van szüksége.
Az első részletet fizetheted nálunk készpénzben vagy utalással 12010659-00646420-00100007 bankszámlaszámra (Szalai Réka, Raiffeisen bank Zrt.).

A képzés és beavatás előfeltétele:
A programnak konkrét előfeltétele nincs, de előny energetikai módszerek ismerete, oldások, meditációk, energetikailag tiszta beavatások. Mivel nem minden beavatás és módszer tiszta, fenntartjuk annak a jogát, hogy energetikailag "ELŐSZŰRJÜK" a jelentkezőket.

Részvételi szándékodat telefonon, Messengeren vagy emailben tudod jelezni:

Jelentkezés a tanfolyamra

Szalai Réka
+3630 914 6764
reka.szalai@ymail.com (nem "gmail"!)

Kirvai Kisztina
+3620 3374295
kirvaik@gmail.com

Hogyan érdemes készülnöd?
A javaslatunk sok víz bevitele a program előtt, alatt és után, húsmentes étrend és nagyon ajánlott tej- és gluténmentes táplálkozás. (A hús az agresszió, a tej az anyai minta, a glutén pedig az apai minta miatt.) Kényelmes öltözékben, kipihenten gyere, szendvicset hozz magaddal. Konyha nem áll rendelkezésünkre és a különleges energiatér miatt az épületet ebédszünetben sem hagyjuk el, csak az udvarig. Tisztított víz és tea lesz :)

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.