Blog

Hogy lettem spiri?

Hogy lettem spiri?

Már gyerekként se voltam átlagos, bár tudd, hogy nem voltak képzelt barátaim, sem látványos képességeim... ezt bíztatásnak szánom, ha Te sem büszkélkedhetsz ilyesmivel, mégis spirituálisnak érzed magad. Teljesen rendben van. Ennek ellenére látok mindent, amire szükségem van ahhoz, hogy segítsek és még értem is. Tény, hogy másképp működtem, mint a legtöbb gyerek. Aztán 11 évesen rendkívül erős halálfélelmem lett "a semmiből", nem magamat féltettem, hanem a szüleimet. Mivel édesanyám kétségbe esett attól, hogy éjjelente őriztem őket kis hálóingemben az ágyuk mellett guggolva, jobb ötlet nem lévén,

Reiki Réka

2019.06.30.

Bővebben
Hogy született a Tudatos Teremtés Kurzus?

Hogy született a Tudatos Teremtés Kurzus?

Őszintén, úgy indult, hogy "berágtam", ezt szoktam mondani... és így is van. Annyi bőség tanfolyamon voltam ( van tényleg jó is köztük), annyi féligazságot és mégféligsemigaz-ságot hallottam, hogy megelégeltem. Azt tapasztaltam, hogy ha tanítanak is igazi bőséget, teremtést, nem adnak hozzá módszert, megoldást. Leadják az anyagot, csináld, de a hogyant nem adjak hozzá. Az már nincs benne a tanfolyam árában. Nem találtam egy gyakorlatias, holisztikus, érthető, rendszerező anyagot... hát, csináltam.

Reiki Réka

2019.06.23.

Bővebben
Miért legyek tudatos?

Miért legyek tudatos?

Röviden: mert különben tele lesz az életet "hát, ezt dobta a gép" szituációkkal. Pedig talán lehetett volna jobb ötleted... ha tudatos vagy.

A tudatosság azt jelenti, hogy kilépsz az áldozat szerepéből, visszautasítod azt, hogy a körülmények -a kormány, a szüleid, a párod, a főnököd, a fizetőképes kereslet, a konjunktúra meg az időjárás - áldozata vagy, ami még a csapból is folyik...

Reiki Réka

2019.06.17.

Bővebben
Kerüld az

Kerüld az "álspiriket" és a "félspirieket"!

Biztosan láttál már olyan embereket, akiket látva finoman szólva nem kívántad még a spiritualitást.

Vannak, akik annyira nem szeretik az életüket, nem érzik magukat sem boldognak, sem sikeresnek, sem szerethetőnek... aztán beüt életükben a spiritualitás és hirtelen fontosnak érzik magukat.

Reiki Réka

2019.06.11.

Bővebben

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.