Mi az a Munay-Ki?

Mi az a Munay-Ki?

A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló beavatás, amely az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származik. A Munay-Ki a Peruban és környékén beszélt őshonos quechua (kecsua) nyelven azt jelenti: szeretlek. A Munay-Ki kilenc rítusa a szeretetbe való beavatás és a dél-amerikai próféciák szerint a kulcs az evolúció következő lépcsőjéhez.

Ez a leírás a mai gondolkodásunkkal nehezen felfogható és a kilenc rítus bölcsessége, az ősi idők sámánjainak dél-amerikai beavatási szertartása európai „aggyal” kevéssé érthető. Mégis, amikor megtapasztaljuk a gyógyítók láncolatának erejét, a beavatás akaratlanul is magával ragad és nem tudjuk kivonni magunkat a hatása alól.

Persze, nem is akarjuk, mivel a kilenc rítus azonnal érezhető pozitív változást idéz elő bennünk és körülöttünk. Különleges, megmagyarázhatatlan és felemelő élmény, amelyet inkább érzünk, mint értünk, de így is „kézzel fogható” javulást hoz az életünkben.

 

A személyes tapasztalatom az, hogy nem kell megértenünk, elég a lelkünkkel felfognunk a Munay-Ki beavatás csodáját. Ahogy nem mindegyikünk érti a villamos energia működését sem, mégis bármelyikünk megnyomja a megfelelő villanykapcsolót, ugyanúgy fényt árasztja el a helységet. Mindegy, hogy milyen kultúrából, milyen „előélettel” jössz, milyen spirituális ismeretekkel rendelkezel, a Munay-Ki kilenc rítusa érezhető változásokat indít el benned.

Talán az is a Munay-Ki egyik rendkívüli tulajdonsága, hogy az elménk képtelen megérteni, ezért nem is tiltakozik a változás ellen, így az egónk nem áll ellen és egyszer csak megadja magát az ősi tudásnak.

A mai társadalomban leginkább azt tanuljuk meg, hogy féljünk. Féljünk a kudarctól, féljünk a változástól, féljünk egymástól, féljünk a szeretettől, féljünk önmagunktól, féljünk az élettől. A Munay-Ki beavatása elindít a „Homo Louminus”-sá, azaz Fényemberré válás útján, akinek egyik legfőbb tulajdonsága a félelem nélküliség. Egyben Földőrzővé válsz, vagyis szeretettel tudsz viszonyulni a világhoz, gondoskodást vállalsz más teremtményekért és valóban megérzed, hogy mind egyek vagyunk.

Itt az ideje, hogy túllépjünk az állandó aggódáson, félelmeken és végre azt a nagyszerű életet éljük, amire születtünk. Erre hívlak Téged és erre hív a Munay-Ki is!

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.