Tarot kártya

Tarot kártya

A Tarot szimbólumrendszere a világ bármely helyén, bármilyen társadalmi rendszerben és bármilyen kultúrában élő ember számára egyaránt félreérthetetlen archetipusokat jelenít meg, melyek az emberiség közös tudatalattijában vannak kódolva képek formájában.

Tarot kártya

A Tarot szimbólumrendszere a világ bármely helyén, bármilyen társadalmi rendszerben és bármilyen kultúrában élő ember számára egyaránt félreérthetetlen archetipusokat jelenít meg, melyek az emberiség közös tudatalattijában vannak kódolva képek formájában.

A 78 Tarot lap 22 nagy arkánumból, valamint 56 kis arkánumból áll.

Tarot kártya Tarot kártya

A nagy arkánum önmagában is egy egységes egészet alkot 3-as egységben. A Szó, a Szám és a Szimbólum egységét. Megmutatja az életünkre ható nagy energiákat, míg a kis arkánum információt ad arról, hogy a nagy arkánum által jelzett folyamatok hogyan fognak megvalósulni, milyen közvetítők résztvevők által és, hogy ez az általunk ismert időben mikor fog megtörténni. A Tarot olyan mint egy 22 lépcsőből álló beavatás, ami egyre közelebb visz a saját lelkünk kapujához, hogy önmagunkat megismerve a legrövidebb úton a legkisebb energia befektetéssel a legmesszebbre jutva megtaláljuk a földi életben a boldogságot és a harmóniát. Szerencsekerék tarot kártya

Szerencsekerék tarot kártya

A Tarot kártya képei belső valónkhoz visznek közelebb, a Tarot kártya képei lelkünket tükrözik vissza, tehát a Tarot megismerésén keresztül a belső tükörben láthatjuk magunkat.
Ha megismerjük igazi Önvalónkat, és elfogadjuk magunkat olyannak amilyenek vagyunk – úgy, ahogy vagyunk -, mély önismeretre teszünk szert.

A Tarot kártya, a lélek tükre.

Bármely pillanatban észrevehetjük, hogy az emberek és események hűen tükrözik vissza önmagunk azon oldalait, melyeken dolgozunk és amelyeket fejlesztenünk kell. Ahol nem léteznek hibák, nincsenek kudarcok, csak lehetőségek a spirituális fejlődésünkre. Mivel hasonló hasonlót vonz, mi is bevonzzuk azokat a helyzeteket és embereket, melyek a fejlődésünkhöz szükséges leckéket tükrözik. Azáltal, hogy kapcsolatba kerülünk Felsőbb Énünkkel, és egyszerűen csak jelen vagyunk, tapasztalataink révén meg tudjuk változtatni önmagunkat.

A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták. Nekünk a jövő meglátásában (jóslás), életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet. A Tarot eredete egészen Atlantiszig nyúlik vissza. Az ott felhalmozott szellemi tudás maradt fent tarot kártya formájában. Az Atlantiszi kultúra spirituális alapokra épült, emberközpontú volt, és a lélek és a szellem fejlődését tekintette elsődleges feladatának. A Tarot kulcsot ad ahhoz, hogy betekinthessünk az Akasha krónikába, és onnan tudáshoz és ismeretekhez jussunk. A Tarot kártya a tudatalattink tükörképe, a bennünk rejlő lehetőségek kivetülése. Ezen keresztül tud segítséget, útmutatást adni, hogy megbirkózzunk az élet nehézségeivel és, hogy a kezünkbe vegyük sorsunk irányítását.

1. Mágus tarot kártya

1. Mágus tarot kártya1. Mágus

A Tarot ismerete az élet ismerete.

A Tarot elsősorban egy önismereti eszköz, de egyben a lélek mélyén kódolt információ is. A múlt ismerete elvezet a jelen lehetőségeinek feltérképezéséhez, ami megmutatja jövőnk egyik lehetséges valóságát is. Így alkalmas a Tarot arra hogy, választ adjon az útkeresőnek és segítse kibontakoztatni teremtő képességeit is.

Mit kérdezhetünk a Tarot kártyától?

Lényegében bármit. A fontos, hogy a kérdés konkrét, egyértelmű és tömör legyen, de vonatkozhat az egész életünkre, a következő évre, egy adott élethelyzetre vagy segítséget adhat egy döntéshelyzetben.

A tarot sorselemzés során többek között a következőkre kaphatunk választ:

  • Adott élethelyzet jellemzése, konkrét életterületre vonatkozó kérdés megválaszolása (párkapcsolat, munka, család, egészség, pénzügyek, múlt, jelen, jövő stb.)

  • Adott naptári év elemzése

  • Asztrológiai év elemzése (születésnaptól születésnapig)

  • Párkapcsolati problémák elemzése

  • A tudatalatti negatív programok hatása

  • Bach virágterápia a Tarot-val

  • Schüssler-sók a Tarot-val

  • Homeopátia a Tarot-val

  • Életfeladat meghatározása

Tarot kártya

A tarot kártya kirakások értelmezése és üzenete elvezet a lélek mélyebb rétegeibe, megmutatja személyiségünk rejtett energiáit, információt ad a tudatalattiban és a felsőbb én szintjén végbemenő folyamatokról. Megmutatja azokat a képeket, amiket magunkban hordozunk lenyomatként ezzel segítve önmagunk pontosabb megértését és így útmutatást ad az elénk jövő, jövő feltárásában is.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.