Néhány hasznos információ rólam

Néhány hasznos információ rólam

Reiki Réka

ONLINE KÉRDŐÍV


Amióta eszemet tudom, foglalkoztat a dolgok "miértje", az, hogy átlássam a helyzeteket, megértsem, mi miért történik és mit tehetek, hogy a legtöbbet hozzam ki belőle.

A másik szenvedélyem az volt, hogy emberekkel foglalkozzak, figyeljem és támogassam a fejlődésüket, újragondoljam és átalakítsam azokat a módszereket, amikkel találkozom, valamint átadjam, amit tudok. Egyre nagyobb késztetést éreztem arra, hogy megismerjem önmagamat és választ kapjak az engem foglalkoztató kérdésekre önmagamról, az Életről, Istenről. Több, mint 20 éve találkoztam a spiritualitás témájával - először üzleti sikerkönyveken, majd új barátokon és tanítókon keresztül.

A közgazdasági egyetem elvégése után találkoztam az energiagyógyászattal. A diploma megszerzése után közgazdászként kezdtem dolgozni, közben üzleti vezetőképzést (MBA), de a másoddiplomám megszerzése után is folyamatosan “hiányzott” valami az életemből. Az önképzést mindig fontosnak tartottam és kerestem ennek lehetőségét.

Az elmúlt 20 évben üzleti képzéseken és önismereti kurzusokon való részvételek mellett az energiagyógyászat különböző ágaiban mélyültem el, asztrológiát, családállítást, kínai medicinát, orosz medicinát, funkcionális medicinát tanultam, Reiki Mester képzést, Munay-Ki inka beavatást végeztem, majd a természetgyógyászat és a fülakupunktúrás addiktológia felé vezetett az utam.

A rendszerszemléletem, a logika és az intellektus iránti szenvedélyem a proaktív coachingban, azon belül a life coaching és business coaching képzésben teljesedett ki, fenntartva a személyes és az üzleti életvezetési tanácsadás egyensúlyát.

Mindaz, ami én vagyok, 2019-ben a Sorstervező című könyvemben, sőt, a Sorstervező csomagomban teljesedett ki, a tudatos teremtés égisze alatt logikát és intuíciót, a józan észt és a spiritualitást egyaránt értékelve és használva.

Hiszem, hogy mindkettő szükséges és fontos ahhoz, hogy teljes értékű, boldog és sikeres életet éljünk.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.