Miért a gerinc?

Miért a gerinc?

Egyenesebb gerinc – egyenesebb élet

Hátgerincünk tárolja a különböző születés előtti mintákat, majd felveszi az összes mentális, emocionális és fizikai információkat, amelyekkel életünk folyamán találkozunk. Amit a hátgerinc tárol, azt ki is sugározza a vele összeköttetésben álló testi, lelki és szellemi rendszerbe, tehát egész testünkbe, érzelmeinkbe és gondolkodásunkba. Az évek múlásával a születésünk előtt betáplált mintákhoz rengeteg külső befolyás társul, mint pl. hitvilágunk, érzelem minták, szokásaink, a szocializáció hatása. Ezek beépülnek az ember tudatába és tudatalattijába, így blokkokat alkotnak a hátgerincben és ezáltal egyensúlyzavart okoznak az életenergia áramlásában. Így az egész testi, lelki és szellemi működés kiesik az egyensúlyi állapotból – rendből. Ez kifejezésre is jut csökkentett életerő és különböző betegségek formájában.

A lélek reakciója: közömbösség, fásultság, elbátortalanodás, félelem, önszeretet-hiány, kapcsolati és szexuális problémák, érzelmek elnyomása… egészen a különböző függőségek kialakulásáig és depresszióig. A pszihénkben kialakulnak mentális feszültségek: félelem, agresszió, harag, kisebbségi érzés, önbizalomhiány és a régi idejétmúlt mintákat sem tudjuk elengedni. A hátgerincünk erre úgy válaszol, hogy meggörbül, elcsúsznak a csigolyák, terhelődnek vagy elcsúsznak a porckorongok. Becsípődnek az idegek, amik a szerveket, sejteket látják el információval és ez anyagcsere és működészavarokhoz vezet.

Ezeket a testi, lelki és szellemi blokkokat egyaránt a gerincnél tudjuk feloldani, hiszen a legfontosabb idegeink a gerinc mentén futnak és egy-egy apró ideg becsípődése is komoly egészségügyi és szellemi problémákat okozhat, továbbá a fő energiavezetékünk, a sushumna is a gerinc mentén húzódik, ezért a legfőbb problémáink a gerinc mentén”ragadhatók meg” és oldhatók ki.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.