OH-kártya terápia

OH-kártya terápia

OH-kártya terápia és Katathyn képalkotási technika

Az OH-módszer egy új világot tár elénk. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Az OH tulajdonképpen egy meditáció, ahol a tudatalatti segítségével képet kapunk saját lelki állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról. A technika alkalmazása során a tudatalatti szimbolikus formában feltárja a problémát és elkezdi feldolgozni azt.

Katathym képalkotási technika

A katathym imaginatív pszichoterápia relaxációs (testileg ellazult), imaginatív (képzeleti munkára épülő) pszichoterápiás eljárás, amelynek elmélete a pszicho-fiziológiás ellazuláson (azaz relaxiáción) alapul. Leginkább egy vezetett meditációhoz hasonlít, melynek során a tudatalattid szimbolikus formában felfedezi a legnagyobb problémádat, majd szimbólumok használatával meg is oldja. Alkalmas akár előző életből származó problémák megoldására is és komoly megkönnyebbülést és pozitív változásokat hoz.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.