Reiki gyógyítás

Reiki gyógyítás

Napjaink egyik népbetegsége a stressz, melyet sajnos egyikünk sem kerülhet el, ám annak kezelése, feldolgozása már az egyéni döntés függvénye. Természetesen nem mindannyian vagyunk olyan szerencsések, hogy a bennünket ért folyamatos feszültséget helyesen tudjuk kezelni. A fejfájásra szedett különféle gyógyszerek és feszültségoldók, az antidepresszánsok viszont a lehető legrosszabb megoldást kínálják. Ezek csak elnyomják a panaszainkat, tehát a tünetek szintjén segítenek, pedig az okok megszüntetése az, ami jóval fontosabb lenne.

A hagyományos orvostudomány rengeteg pozitívuma mellett érdemes néha teret engedni az alternatív lehetőségeknek, avagy olyan módszereknek, melyek a természetgyógyászat által elért eredményeket használják fel a szervezet, illetve az egészség helyreállítása során.

Itt lép képbe a reiki gyógyítás és annak minden előnye.

A világon ma is teljesen egyedülálló reiki gyógyítás már számtalan esetben bebizonyította, hogy rendkívül hatékonyan alkalmazható a test, a lélek és a szellem harmóniájának helyreállítása érdekében. Tudni kell, hogy ezek egyike sem választható el a másiktól, szervezetünk komplex egészként működnek. Lehet, hogy a szervezet egészséges, de pszichésen annyira szenvedünk, hogy az már testi tüneteket produkál.

Ilyen esetben a reiki gyógyítás tökéletes megoldást kínál.

A világon ma is teljesen egyedülálló reiki gyógyítás már számtalan esetben bebizonyította, hogy rendkívül hatékonyan alkalmazható a test, a lélek és a szellem harmóniájának helyreállítása érdekében. Tudni kell, hogy ezek egyike sem választható el a másiktól, szervezetünk komplex egészként működnek. Lehet, hogy a szervezet egészséges, de pszichésen annyira szenvedünk, hogy az már testi tüneteket produkál. Ilyen esetben a reiki gyógyítás tökéletes megoldást kínál.

A reiki gyógyítás tulajdonképpen saját magunk megismeréséről, céljaink, életünk mikéntjének jobb átlátásáról is szól.

A reiki gyógyítás során nem kell semmilyen mellékhatástól tartani, hiszen a reiki isteni, intelligens energia, amelynek során a kezelő a közvetítő szerepét tölti be, így a kezelés teljesen biztonságos, sőt bármilyen állapotú, korú emberen hatékonyan alkalmazható minden élethelyzetben.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.