Reiki kezelés

Reiki kezelés

A reikit egy keresztény szerzetes tanár, dr. Mikao Usui alapította újra Japánban a 19. század második felében. Dr. Usui arra a kérdésre kereste a választ, hogyan gyógyított Jézus. A kutatás közben rátalált az ősi szimbólumokra, jelentésüket és használatukat pedig meditáció útján ismerte meg, miután a szent Kuriyama hegyen 21 napos böjtöt tartott.

A reiki egy igazán különleges gyógymód, úgy is mondhatnánk tulajdonképpen, hogy egy kézrátételes gyógymódról és önfejlesztő módszer egyvelegéről van szó. Ez az egyedülálló módszer az ősi gyógymódok hazájából, avagy Japánból ered. Sokáig nem hallottak róla a nyugati emberek, ám az 1980-as évektől egyre inkább kezdett igen csak népszerűvé válni az egész világon, hihetetlen egyszerűsége és mégis sokrétű használati lehetősége miatt.

A világon teljesen egyedülálló reiki kezelés már sok millió embernek segített a világ minden táján abban, hogy megőrizze az egészségét, hogy hatékonyan vegye fel a harcot a különböző eredetű problémákkal.

A reiki kezelés, illetve a reiki módszer rendszeres gyakorlásával megteremthető a teljes belső béke és harmónia állapota.

Az emberi szervezet egyik veleszületett képessége természetesen a testi és lelki regenerálódás és a gyógyulás képessége.

Amikor jobbára egészségesek vagyunk, akkor a testünk képes természetes módon áramoltatni azt a finom élet energiát, mely a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért felelős. A legtöbb ember a legtöbbször ezt észre sem veszi az egyforma, rohanó, stresszes mindennapok során. Csak akkor érezzük a harmónia hiányát, ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek is elkezdenek jelentkezni.

Ha az életünkben túl sok az aggodalom, túl sok a munkahelyi és magánéleti eredetű stressz, a negatív érzelmi feszültség, akkor sajnos a túlhajszoltság következtében a szervezetnek már nincs ideje a megfelelő regenerációra. Ilyenkor először lemerül a szervezetünk energetikai rendszere, majd ezt követi az immunrendszer legyengülése, ami pedig különböző tüneteket von maga után, betegségek formájában jelenik meg a belső béke hiánya.

A reiki több, mint gyógymód. A reiki életmód és életszemlélet. A reiki kezelés, illetve a reiki módszer rendszeres gyakorlásával megteremthető a teljes belső béke és harmónia állapota.

Reiki kezelés

A mai modern, illetve a hagyományos orvoslás főként a tünetek enyhítésére, vagy még rosszabb esetben azok teljes elnyomására fekteti a hangsúlyt. A reiki kezelés ezzel szemben a mérges toxinok és az energetikai blokkok feloldásával, kihasználva a szervezet öngyógyító képességét, támogatja a szervezetet, ezzel pedig végső soron a gyökér ok oldódik meg.

A reiki kezelés után tapasztalható javulás akut esetekben például igen látványosan is megnyilvánulhat, de ez természetesen függ attól is, hogy a szervezetünk természetes védekező rendszere mennyire aktívan van jelen. Ha túl sok gyógyszert szedünk, esetleg még egészségtelenül is táplálkozunk, és emiatt folyamatosan sok toxin rakódik le a testedben, akkor persze a gyógyulás folyamata is lassabb lehet. Néhány általános, illetve célzott reiki kezeléssel viszont a közérzet javulása nem fog elmaradni.

Akut problémák esetén a reiki kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést, kórházi ellátást, hanem azokat kiegészíti, gyorsítja a javulást és enyhíti a mellékhatásokat.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.