Reiki mester

Reiki mester

A japán eredetű reiki egy olyan kézrátételes gyógymód, ami egyben hatékony önfejlesztő módszer is. A reiki az 1980-as évektől kezdett egyre népszerűbbé válni világon, hála hihetetlen egyszerűségének és igazán sokszínű használati lehetőségének. A reiki által biztosított kezelés igazán kiváló eszköz arra, hogy megteremtsed a tökéletes testi-lelki egyensúlyt. Ez az alternatív gyógymód egyaránt alkalmazható megelőzésre, akut és krónikus tünetek kezelésére, de akár még fizikai vagy lelki eredetű problémák kezelésére is, és még csak hinni sem kell benne.

A reiki mester egy továbblépés és új lehetőség a reiki megismerésében, elsajátításában és alkalmazásában. Fel kell ismernünk, hogy egy tökéletes szerszám vagyunk Isten kezében. Nincs univerzális út, mindenkinek meg kell találnia a saját mesteri útját. A reiki mester számomra szolgálatot, segítségnyújtást és egy életen át való tanulást jelent. A reiki mester nemcsak kezel, hanem utat mutat. Célja, hogy megértse a reiki isteniségét és korlátlan lehetőségeit.

A reiki mesterré válás nem vég, hanem kezdet, amely új utat és lehetőségeket nyit meg a reiki kezelés során és életünkben egyaránt.

Reiki mesterként és a R.A.I. Magyarország tanáraként fontos számomra a R.A.I. (Reiki Association International) nemzetközi iskola elveinek és filozófiájának képviselete, Dr. Mikao Usui és F.E. Eckard Strohm tanításainak alkalmazása és továbbadása.

Ha komolyan érdekel a természet-gyógyászat, Te is szeretnél mesterré válni, ennek semmi akadálya, hiszen a reiki tanfolyamok ebben segítenek, illetve az energia átadására tulajdonképpen mindenki képes. Azt viszont tudni kell, hogy a mester is egy életen át tanul. Minden ember, minden tapasztalat segít abban, hogy az energiaátadás módszerét egyre jobban el tudd sajátítani.

„Egy tanulónak jogában áll tanulni, egy mesternek kötelessége.” F.E. Eckard Strohm

A jó reiki mester tökéletesen tisztában van azzal, hogy az életvitele, a cselekedetei, a kijelentései, és persze a gondolkodásmódja is példaként kell, hogy szolgáljon.

Kapcsolat

Reiki Kezelések/tanfolyamok helyszíne:

9028 Győr
1067 Budapest
2941 Ács
5100 Jászberény

Kontakt telefon:

Amennyiben kérdése van, bizalommal hivjon a következő telefonszámon: +36 30 914 6764

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.